Primetime Eventtechniek + Eventstyling B.V.

Primetime Eventtechniek + Eventstyling B.V.

Cuijk

Het enthousiaste en professionele team van Primetime is de betrouwbare fullservice partner wanneer u op zoek bent naar het creëren van sfeer en beleving. Zij brengen audiovisuele techniek, interieur & styling in elke ruimte voor elk evenement. Denk hierbij aan tijdelijke evenementen zoals bijeenkomsten, personeelsfeesten, festivals, bruiloften en andere aangelegenheden, maar ook aan permanente installaties zoals de inrichting en styling van winkels, restaurants, schoollokalen,… Zij ontzorgen de klanten van begin tot eind én alles is op elkaar afgestemd. Met oog voor detail toveren zij iedere ruimte om tot een sfeervolle ambiance.

Service is bij hen standaard en staat hoog in het vaandel. Zo vindt er altijd kosteloos een locatiebezoek plaats, worden alle wensen en ideeën omgezet in 3D visualisaties en heeft u één rechtstreekse contactpersoon. U krijgt de volledige logistiek van de op- en afbouw, inclusief tijdschema, uitgewerkt in een overzichtelijk productiedraaiboek. Standaard is er een projectleider aanwezig om uw project te coördineren en staat hij of zij voor u ter beschikking als aanspreekpunt. Bij de op- en afbouw is er een technisch team aanwezig in aangepaste dresscode en wordt de locatie na afloop uiteraard schoon opgeleverd. Alles zodat u als klant optimaal kan genieten van uw event!

Eerste indruk telt
Bij Primetime weten ze maar al te goed dat de eerste indruk telt. En laat nu net daar in dat eerste moment hun expertise en passie liggen. Om er telkens weer voor te kunnen zorgen dat u als klant de beste eerste indruk kan achterlaten bij uw gasten of klanten.

‘’Dat moment dat de deur opengaat en mensen voor het eerst een ruimte betreden: dat is zo’n mooi en bijzonder moment en er is maar één kans om een goede eerste indruk af te geven. Je wordt ondergedompeld in de sfeer en entourage én dan moet alles kloppen. We brengen gebruiksfunctie en uitstraling samen. Elk event wordt door ons opgebouwd met de beste eventtechniek mogelijk en met de grootste zorg sfeervol ingericht.

Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft voor de volledige realisatie en inrichting van corporate events, public events, bruiloften en partijen. We bieden professionele eventtechniek, innovatief eventmeubilair, bijzondere accessoires, groen- en bloemdecoraties en een vakkundig team voor techniek én inrichting. Dat doen wij met aandacht, zorg, passie en vooral ook met veel plezier!”

Referenties

D&B Eventmarketing: ‘’Primetime maakt waar wat ze beloven, is toegankelijk en denkt in oplossingen. Niks is teveel. Er zit veel liefde en aandacht in deze club.’’

Pink Lemon Events: ‘’Het geheim van onze jarenlange samenwerking? Veel lol in de voorbereiding en de uitvoering met daarbij het onmisbare persoonlijke contact en de ongekende kwaliteit. Secuur, Eerlijk, Klantgericht & Kwaliteit: dat is Primetime.’’

EGS’20: ‘’Primetime deinst niet terug voor hoge kwaliteitseisen.’’

Ebben Inspyrium: ‘’Primetime maakt feilloos de vertaalslag van concept naar realiteit.’’

Primetime Eventtechniek + Eventstyling B.V.
Primetime Eventtechniek + Eventstyling B.V.
Hapsebaan 4
5431 NG Cuijk