MSD’ers steken hun handen weer uit de mouwen MSD’ers steken hun handen weer uit de mouwen
Deel dit artikel ‹ Terug naar bedrijven

MSD’ers steken hun handen weer uit de mouwen

Geplaatst op: maandag 5 september 2022


Onder het motto ‘Handen uit de Mouwen’ bieden medewerkers van MSD komende maand opnieuw een helpende hand aan goede doelen en projecten in en rondom de locaties van MSD in Haarlem, Oss, Boxmeer en De Bilt.


Met regelmaat gaan MSD-medewerkers aan de slag voor goede doelen in de directe omgeving. Naast de bijdrage die het grootste en meest veelzijdige geneesmiddelenbedrijf van Nederland met het dagelijkse werk levert aan een gezondere wereld, wil MSD een goede ‘buur’ zijn voor haar omgeving. Maatschappelijke betrokkenheid staat hoog in het vaandel. Daar leveren medewerkers heel concreet een bijdrage aan met het project Handen uit de Mouwen. Zo gaan medewerkers onder werktijd een dag klussen, een dagje erop uit met bewoners van een verzorgingstehuis of ze organiseren een spelmiddag voor kinderen in een asielzoekerscentrum.


Dit jaar gaan de collega’s uit Boxmeer op meerdere dagen aan de slag. Op 13 september steekt een groep MSD’ers de handen uit de mouwen voor een opknapbeurt van De Maartenshoeve (Ubbergen) en op 16 september wordt er driftig op losgebakken in zorg- en revalidatiecentrum Madeleine in Boxmeer. Daarna volgen op 22 september hulp bij het onderhoud van De Maasheggen en op 23 september bij het onderhoud van Dier & Wij in Stevensbeek. Op 27 september krijgen de boswachters in Sint Anthonis hulp bij onderhoudswerkzaamheden in het natuurgebied. Op 28 september wordt er geklust bij de Sint Maartenschool voor speciaal onderwijs in Ubbergen en 29 september gaan collega’s aan de slag bij het Vogelasiel in Bergen. Op 30 september, tot slot, krijgt kinderboerderij De Goffert in Nijmegen hulp bij een opknapbeurt.