NIEUWBOUW ‘OP DE BEEK’ SINT ANTHONIS BEREIKT HOOGSTE PUNT Deel dit artikel ‹ Terug naar bedrijven

NIEUWBOUW ‘OP DE BEEK’ SINT ANTHONIS BEREIKT HOOGSTE PUNT

Geplaatst op: donderdag 25 november 2021


De nieuwbouw van 11 huurwoningen in Sint Anthonis is in volle gang. In dit persbericht Leest u over het bereiken van het hoogste punt. 


Woensdag 24 november bereikte het project ‘Op de Beek’ aan de Deken Molmansstraat in Sint Anthonis het hoogste punt. Altijd een speciaal moment in de bouw. In opdracht van Mooiland bouwt Bouwbedrijf van Oijen hier 11 sociale huurwoningen. Bart Kivits, directeur vastgoed Mooiland, Wethouder Wouter Bollen, gemeente Sint Anthonis en Mark Emonds van Bouwbedrijf van Oijen B.V. hesen de vlaggen naar de top. Alle 11 nultredenwoningen zijn toegewezen en naar verwachting ontvangen de bewoners in het tweede kwartaal 2022 de sleutels.


Comfortabele nultredenwoningen

Met deze woningen speelt Mooiland in op de wens van huurders om zo lang mogelijk in hun vertrouwde omgeving te kunnen blijven wonen. “Alle voorzieningen zoals keuken, badkamer en slaapkamer zijn op de begane grond aanwezig”, vertelt Kobbe Vink, Senior projectontwikkelaar bij Mooiland. “Hiermee kunnen bewoners nog comfortabeler en langer zelfstandig blijven wonen. Nu en in de toekomst.” Op de eerste etage zijn nog twee slaapkamers aanwezig. De woningen zijn comfortabel, erg energiezuinig en gasloos. Zonder schoorsteen dus, maar Sinterklaas en zijn bezorgpieten kunnen dat logistieke probleem vast wel op een andere manier oplossen!

advertentie