Wees loyaal en koop lokaal – win met pagina voor uw raam Deel dit artikel ‹ Terug naar bedrijven

Wees loyaal en koop lokaal – win met pagina voor uw raam

Geplaatst op: donderdag 25 februari 2021


Veel ondernemers hebben het lastig in deze coronatijd. Horeca, sportcentra en contactberoepen zijn al langere tijd gesloten en detailhandel kan slechts beperkt ondernemen. De gemeente Mill en Sint Hubert wil samen met het Ondernemers Collectief Mill alle ondernemers een hart onder de riem steken en roept alle inwoners op dit ook te doen. Dit kan door bijvoorbeeld de achterpagina van De Neije Krant van 26 februari goed zichtbaar voor uw raam te hangen: “Wees loyaal en koop lokaal!” Daarmee maakt u tevens kans op OCMill cadeaubonnen. Want onder alle adressen die deze pagina voor het raam hebben hangen worden 10 cadeaubonnen van het Ondernemers Collectief Mill verloot.

Waarom
De lokale ondernemers steunen is om diverse redenen erg belangrijk. Want naast dat zij zorgen voor werkgelegenheid en bijvoorbeeld een levendig centrum, dragen ondernemers ook positief bij aan de leefbaarheid in onze gemeente. Denk hierbij aan hun sponsoring van clubs, verenigingen, evenementen en activiteiten. Naast dat u met lokaal kopen dus direct de lokale ondernemer steunt, draagt u indirect bij aan de positieve ontwikkeling en leefbaarheid van uw eigen woonomgeving.

Hoe
Ook ondernemingen die nu door de coronamaatregelen (nog) gesloten zijn kunt u steunen. Koop bij hen bijvoorbeeld nu cadeau- of tegoedbonnen die u later kunt verzilveren. Daarmee zorgt u ervoor dat men nu beschikt over financiële middelen en u kunt op een later moment gebruik maken van hun diensten en producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw vaste en favoriete kapsalon, schoonheidssalon of sportcentrum. Check bij hen welke mogelijkheden er zijn om deze nu te steunen.

Win
Hang de achterpagina van De Neije Krant van 26 februari voor het raam en laat zien dat ook u de lokale ondernemers steunt. Tussen 1 en 15 maart worden onder alle adressen die de pagina: “Wees loyaal en koop lokaal!” voor het raam hebben hangen 10 OCMill cadeaubonnen verloot.
Via o.a. het bezorgteam van De Neije Krant, een speciaal (wandel)team en leden van OCMill zullen adressen in Mill, Langenboom, Wilbertoord en Sint Hubert worden geïnventariseerd waar de pagina voor het raam hangt. Ook kan men dit zelf melden door een mailtje met adresgegevens te sturen naar info@ocmill.nl. Daarnaast doet men er ook goed aan een foto te maken van de pagina voor het raam en deze te delen via Facebook. Vergeet daarbij niet het Ondernemers Collectief Mill – OCMill te taggen.

Meer
Meer weten over ondernemen in de gemeente Mill en Sint Hubert? Neem dan contact op met het Ondernemersloket. Zie voor hetgeen zij zoal doen en voor contactgegevens ook: www.gemeente-mill.nl/ondernemersloket
Meer weten over het Ondernemers Collectief Mill of als ondernemer ook aansluiten bij OCMill? Like de Facebookpagina, stuur een mailtje naar info@ocmill.nl of zie www.ocmill.nl