Nieuw interieur vind je in Grave Deel dit artikel ‹ Terug naar bedrijven

Nieuw interieur vind je in Grave

Geplaatst op: maandag 2 november 2020


In Grave is er weinig leegstand, sterker nog, zelfs in dit roerige jaar zijn er meerdere ondernemers bijgekomen in het historische vestingstadje. Grave blijft in beweging, zo wordt er niet alleen figuurlijk maar momenteel ook letterlijk aan de weg getimmerd.

Grave staat bekend om haar monumentale uitstraling en vele mooi boetiekjes. In de karakteristieke straatjes vind je tal van bijzondere horeca die momenteel veelal afhaal of bezorgservice hebben en niet kunnen wachten hun deuren weer te kunnen openen voor hun geliefde gasten. Ook kent het bijzondere stadje veel nog echte unieke ambachten, die je nog maar weinig ziet middenin de stad.
Maar wist je dat Grave ook bij uitstek de plek is wanneer je op zoek bent naar een nieuw interieur?
Zo heeft Klik, die je wellicht kent als die leuke all round store met kleding, schoenen, accessoires, cadeautjes én meer op de Markt, nu ook een popup store geopend: Living by Klik. Op zoek naar die perfecte eetkamerstoel, originele lamp of echte eye cather dan staat hier een bevlogen team voor jou klaar voor enthousiast advies.

Wellicht heb je ook ‘Mijn Hoekje’ gezien op de Markt? Naast een vestiging in Wychen, hebben zij nu ook een vestiging geopend in Grave. Hier vind je unieke items in aardse tinten en natuurlijke materialen gericht op landelijk en sober wonen. Bij Vier aan de Rogstraat kun je terecht wanneer je houdt van die heldere, krachtige Scandinavische stijl. Hier vind je dan ook originele kleinmeubelen en de leukste accessoires. En De Voorkamer eveneens aan de Rogstraat is een hippe vintage conceptore, echt een lekkere snuffelwinkel met enerzijds antieke kandelaren en anderzijds te gekke retro items.

Vind je het lastig om zelf te bedenken wat er het beste past in jouw woonkamer, kantoor of slaapkamer? Ga dan vooral ook even langs bij de Graafse Stylist. Zij heeft aan de Klinkerstraat niet alleen een leuke collectie woonaccessoires, raamdecoratie en verf, maar ook creatief en professioneel advies dat ze in haar zaak of bij jou thuis kan uitdiepen.
Kortom: voor een nieuw interieur(advies) ga je naar Grave.


Deze ondernemers vond je in editie 27 van Vita, Grave telt zelfs nog meer leuke winkels op gebied van wonen. De ondernemers houden zich aan de door de RIVM opgelegde maatregelen, dus ga gerust eens kijken.

Foto: Vier