Buitengewoon Kado komt met alternatieve kerstmarkt - ook voor kleinere bedrijven en instellingen Deel dit artikel ‹ Terug naar bedrijven

Buitengewoon Kado komt met alternatieve kerstmarkt - ook voor kleinere bedrijven en instellingen

Geplaatst op: vrijdag 9 oktober 2020


“Op deze manier kunnen ook kleinere bedrijven hun medewerkers het eigen kerstpakket bij elkaar laten shoppen”

Buitengewoon Kado in Mill levert niet alleen feestelijk ingepakte cadeaubonnen en sfeervolle kerstpakketten, maar organiseert ook al vele jaren kerstmarkten op locatie bij bedrijven en instellingen. De werkgever geeft aan wat het budget per persoon is en Buitengewoon Kado stelt een gevarieerde kerstmarkt samen. Dit zodat medewerkers het eigen kerstpakket bij elkaar kunnen shoppen en kunnen kiezen wat men zelf wil hebben. Maar in deze bijzondere tijd past Buitengewoon Kado het concept aan zodat dit ook corona-proof mogelijk is. “Op deze manier kunnen ook kleinere bedrijven hun medewerkers het eigen kerstpakket bij elkaar laten shoppen.”

Ondernemingen met een beperkt aantal medewerkers bestelden al vaak feestelijk ingepakte cadeaubonnen of sfeervolle kerstpakketten bij Buitengewoon Kado. Maar voor deze ondernemers heeft Marianne nu ook een alternatief bedacht. “We richten onze winkel in als sfeervolle kerstmarkt en per bedrijf kan men dan in kleinere groepjes hier komen shoppen,” vertelt Marianne van Hal. “We kunnen dit uitbreiden met een hapje en drankje bij een van de horecazaken in Mill. Zo kan men bijvoorbeeld het shoppen hier combineren met een etentje of een borrel. Wij kunnen dit verzorgen als men wil, maar uiteraard kan men ook alleen hier komen shoppen en zelf voor een locatie kiezen om het shoppen aan te kleden met een hapje, drankje en gezellig samenzijn.”

Al verschillende jaren richt Marianne met haar medewerkers kerstmarkten op locatie bij bedrijven en instellingen in. “Al in het voorjaar bezoeken we beurzen om te zien wat de laatste trends en nieuwe producten zijn. Nu door het coronavirus zijn er minder van dit soort beurzen. We hebben echter goede contacten met onze leveranciers en hebben daardoor toch veel mooie en unieke spullen in kunnen kopen.” Ook heeft ze echt lokale producten die exclusief voor Buitengewoon Kado gemaakt zijn. “Klopt, we hebben met drop gevulde blikjes die bedrukt zijn met foto’ van Millse gebouwen en natuur. Maar ook hebben we flesjes met een likeur en daarop staat een foto van de grootste leugenaar van Mill, de schoorsteen van houtfabriek van Hout.”

Hetgeen Buitengewoon Kado aanbiedt betreft niet alleen woonaccessoires, maar ook sieraden, tassen, sjaals en bijvoorbeeld horloges, waarbij ook aan artikelen voor heren wordt gedacht. “We leveren ook kant-en-klare kerstpakketten,” vertelt Marianne. “Desgewenst kunnen we die ook voorzien van consumptieve producten zoals wijn, speciaal bier of nootjes. Hiervoor werken we samen met lokale ondernemers.” De sfeervol ingepakte pakketten die Buitengewoon Kado kan leveren zijn beschikbaar voor elk gewenst budget. “We zorgen dat er spullen in zitten die iedereen leuk vindt. Wil men medewerkers echt een persoonlijk kerstcadeau geven, dan is de kerstmarkt zoals we die organiseren wellicht een optie, want dan kan men namelijk zelf kiezen wat men wil hebben.”

Tijdig reserveren voor zowel de kant-en-klaar op maat gemaakte kerstpakketten of het bezoeken van de kerstmarkt bij Buitengewoon Kado in Mill met medewerkers is verstandig. “Deze kerstmarkten doen we op afspraak buiten onze vaste openingstijden. Dat kan op door de weekse avonden maar uiteraard ook in het weekend. In overleg kijken we wat mogelijk is en hoe groot de groepjes zijn die dan gelijktijdig kunnen komen shoppen. Wij zorgen ervoor dat er voldoende keuze is, natuurlijk voor een gezellige kerstsfeer en dat alles coronaproof.”

Meer weten? Loop dan eens binnen of neem telefonisch contact op met Buitengewoon Kado aan de Hoogstraat 10 in Mill. Tel. 0485-451510.

www.buitengewoonkado.nl
advertentie