Spreekuur sociaal raadslieden van start in Grave Deel dit artikel ‹ Terug naar bedrijven

Spreekuur sociaal raadslieden van start in Grave

Geplaatst op: dinsdag 1 september 2020


Vanaf 1 september starten de sociaal raadslieden van Sociom met een spreekuur in de Esterade in Grave. Inwoners kunnen daar terecht met alle vragen op het gebied van financiën, schulden, juridische zaken, uitkeringen, toeslagen en overige belastingzaken. 

Voor wie is het spreekuur?

Het spreekuur is er voor alle inwoners van de gemeente Grave. Sociaal raadsvrouw Danielle van Dijck: “Als je net je baan bent verloren, zit je vol vragen over de nieuwe financiele situatie, een uitkering of ontslagvergoeding. Wij als sociaal raadslieden kunnen hierbij helpen. Maar ook met vragen over een juridisch geschil met een werkgever, woningbouwvereniging of hulp bij het aanvragen van toeslagen kun je bij het spreekuur terecht.”

Tweewekelijks op donderdag
Loop op één van onderstaande donderdagen tussen 12.00 en 14.00 uur binnen bij de Esterade, Estersveldlaan 41 in Grave en stel uw vraag.

Donderdag 10 september
Donderdag 24 september
Donderdag 8 oktober
Donderdag 22 oktober
Donderdag 5 november
Donderdag 19 november
Donderdag 3 december
Donderdag 17 december

Catharinahof tijdelijk niet mogelijk
Vanwege de coronamaatregelen is het inloopspreekuur in de Catharinahof in Grave momenteel niet mogelijk, dit zal later weer worden hervat en komt dus niet te vervallen.

Sociaal raadsliedenwerk
Kijk voor meer informatie over sociaal raadsliedenwerk van Sociom op www.sociom.nl/sociaal-raadslieden.

Over Sociom
Sociom is een brede organisatie voor sociaal werk en werkt voor de vijf gemeenten in het Land van Cuijk en voor de gemeente West Maas en Waal.
    What do you want to do ? New mailCopy
advertentie