Maasvalleiwonenbeurs werkt samen met Lifestylefestival Deel dit artikel ‹ Terug naar bedrijven

Maasvalleiwonenbeurs werkt samen met Lifestylefestival

Geplaatst op: dinsdag 1 oktober 2019


26 & 27 oktober: gezellige bouw- en woonbeurs voor hele gezin

Een dag vol inspiratie voor het hele gezin. Zo viert de Maasvalleiwonenbeurs haar eerste lustrum. In het laatste weekend van oktober vindt voor de 5e keer deze (ver)bouw- en woonbeurs plaats. Plaats van handeling: het Inspyrium in Cuijk, in combinatie met het Lifestylefestival Land van Cuijk. Prettig wonen is immers prettig leven.
De bouw- en woonbeurs is bedoeld voor iedereen met interesse in (ver)bouwen en (ver)huizen. Zo’n 35 bedrijven laten zich zien op deze regionale beurs. Het aanbod is divers: van keukenbouwer tot hovenier, van duurzame energie tot bouwmaterialen. Ook de vijf gemeenten van het Land van Cuijk presenteren zich. Daarnaast is de andere hal van het Inspyrium gevuld met activiteiten rondom gezondheid, eten, sport, regionale (h)eerlijkheden en foodtrucks. Kortom: een goede gelegenheid om inspiratie op te doen voor een prettig leven in het Land van Cuijk en omstreken.
De deelnemende bedrijven aan de Maasvalleiwonenbeurs vormen samen het internetportal Maasvalleiwonen.nl. Deze website biedt consumenten in de regio een selectie van gerenommeerde bedrijven op het gebied van (ver)bouwen en (ver)huizen. Het samenwerkingsverband bestaat bijna tien jaar. Voor het eerst kiest de organisatie voor een samenwerking met het Lifestylefestival, een nieuw evenement in de regio. “Wonen ís lifestyle,” zegt beursorganisator Leo van den Heuvel. “Prettig wonen is een belangrijk onderdeel van een prettig leven. Daarom hebben we onze krachten gebundeld. Op deze manier bieden we een breed evenement voor jong en oud.”
In het Inspyrium bij boomkweker Ebben is 26 en 27 oktober dus van alles te beleven. Ook voor kinderen zijn er volop activiteiten en voor de allerkleinsten is er zelfs kinderopvang. Goed om te weten: de beurs is op zaterdag en zondag geopend van 10.00 tot 17.00 uur en entree is gratis. Bezoekers kunnen meedoen aan leuke activiteiten en maken kans op een wooncheque van 250 euro.

www.maasvalleiwonen.nl

advertentie