Feest! 25 jarig jubileum Ingrid Peters - van Dinter Deel dit artikel ‹ Terug naar bedrijven

Feest! 25 jarig jubileum Ingrid Peters - van Dinter

Geplaatst op: dinsdag 7 mei 2019


Kapsalon Gijsbers gevestigd in Boxmeer viert feest. Ingrid Peters – van Dinter is namelijk sinds 1 mei, maar liefst 25 jaar in dienst. Een jubileum wat niet vaak meer gevierd wordt. Een mijlpaal die volgens eigenaren Linda en Patrick niet stilletjes voorbij mag gaan.

Patrick: 'Op 1 mei 1994 kwam Ingrid officieel in dienst nadat zij ook al enkele jaren stage had gelopen bij kapsalon Gijsbers. Dat was toen nog onder de vleugels van toenmalige eigenaren Henk en Thea Gijsbers uit Haps. Zij zijn diegene die het vak aan Ingrid hebben geleerd. Zij hadden meerdere filialen, maar Ingrid was voornamelijk in de vestiging in Boxmeer te vinden. Mede dankzij het feit dat zij een vaste klantenkring had opgebouwd.'
Toen Patrick en Linda het bedrijf overnamen in 2010 is Ingrid ook bij hen in dienst gebleven.
Linda: 'Ingrid is een echt allround kapster. Ze werkt zowel in de dames als de herensalon. Ze heeft Patrick altijd veel ondersteund in de herensalon, en is één van onze gespecialiseerde herenkapsters.
We zijn in 2016 It’s more hairstyling begonnen, een salon waar rust aandacht en kwaliteit centraal staat. Deze salon vindt men naast Kapsalon Gijsbers. Eind vorig jaar is Ingrid daar Annemarie gaan ondersteunen, een collega waar ze al jaren mee samenwerkt.
Hier is ze ook erg op haar plek. We zijn superblij met Ingrid en hopen dat ze nog 25 jaar blijft!'
Ingrid is er steevast iedere dinsdag en zaterdag, op donderdag in de oneven weken en op vrijdag in de even weken. Wilt u eens door Ingrid geknipt worden of haar feliciteren? Dan kunt u terecht bij Its more hairstyling áan de Koorstraat 63.
Om dit jubileum te vieren hebben we 25% korting op een Kerasilk volume service en iedere klant maakt kans op een theepakket.
Ingrid gefeliciteerd met dit jubileum van Linda & Patrick en al je collega’s.

Meer info vind je op itsmorehairstyling.nl
advertentie