Ladies’ Circle 13 Land van Cuijk	Deel dit artikel ‹ Terug naar bedrijven

Ladies’ Circle 13 Land van Cuijk

Geplaatst op: vrijdag 29 maart 2019


LC13 een serviceclub voor vrouwen t/m 45 jaar gericht op service en vriendschap. Jaarlijks organiseert LC13 acties voor het goede doel. In het servicejaar 2018/2019 is Stichting Lotta tot het doel gekozen waarvoor de opbrengsten worden gegenereerd.

Stichting Lotta
Stichting Lotta biedt in Boxmeer dagopvang en onderwijs dichtbij huis aan kinderen met een (meervoudige) beperking, waar het kan samen met het reguliere onderwijs.

Acties
In het jaar 2018/2019 zijn er 3 acties geweest waarmee geld is gegenereerd voor Stichting Lotta.
Op donderdag 4 oktober was er de filmavond in De Weijer in Boxmeer. Tijdens deze avond werden de gasten getrakteerd op een komisch drama, de film ‘A Royal Night Out’. Iedereen werden verwelkomt met een gesponsord glas prosecco en in de pauze was er nog een drankje geregeld. De totale opbrengst deze avond voor Stichting Lotta was € 1.200.
In de maanden oktober en november hebben de Ladies zich druk bezig gehouden met de verkoop van exclusieve handgemaakte chocoladeletters. Van iedere verkochte letter ging er een bedrag naar Stichting Lotta. Nadat de Bakker nog eens een extra bedrag heeft gedoneerd kon er in totaal € 3.450 toegerekend worden aan Stichting Lotta.
Tot slot was er de laatste actie op zondag 24 maart 2019. Tijdens deze stralende dag is er een wandeltocht georganiseerd op de Mookerheide. De wandelaars konden zich vooraf aanmelden en betaalden € 5 voor de deelname welke volledig naar Stichting Lotta gaat. De deelnemers werden door de Ladies verwelkomd bij Het Zwaantje in Mook waar ze konden starten met de wandeling. Bij de start ontvingen ze een consumptiebon voor een kopje koffie/thee of een glas ranja. Tijdens de wandeltocht werden de deelnemers nog getrakteerd op een gesponsorde appel en een flesje water. Uiteindelijk is er een prachtig bedrag opgehaald van € 1.050 door de wandelaars en extra giften.
De Ladies kunnen terug kijken op een geslaagd jaar met een mooie opbrengst van € 5.700 voor Stichting Lotta.
advertentie