Nieuws bij Kunsthandel Gennep de karikaturist Deel dit artikel ‹ Terug naar bedrijven

Nieuws bij Kunsthandel Gennep de karikaturist

Geplaatst op: donderdag 31 januari 2019


Heeft u binnenkort een bruiloft, verjaardag, buurtfeest, bedrijfsfeest of een ander feest? Laat onze karikaturist deze gelegenheid dan een extra dimensie geven zodat deze dag een nog onvergetelijker dag word!

Bezano's ARTtainment overschrijdt de grenzen van het conventionele karikatuurtekenen. Zijn tekenshow met satirisc -komische verrassingen is een onvergetelijke belevenis. Bezano slaagt erin de toeschouwers op een boeiende, amusante en soms ook prikkelende wijze bij zijn wervelende show te betrekken en spontane reacties te ontlokken.
Met zijn "Standing up" manier van tekenen, in artistieke outfit, begeeft Bezano zich met schildersezel en magische tekenpen tussen het publiek. Zo kan hij in spontane sfeer zijn modellen zoeken en tekenen zonder dat ze echt hoeven te poseren.
Het is facinerend om te zien hoe snel hij met zijn karikaturale fantasie het gezicht kan veranderen. Des te verrassender is aan het eind van de tekening de frappante gelijkenis met het model. Er ontstaat een klein kunstwerk, het spiegelbeeld van een persoonlijkheid. Zijn authentieke karikaturen zijn van blijvende waarde. Ze zijn een tastbare herinnering en een orgineel geschenk.
Bent u geïnteresseerd geraakt dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen!

www.kunsthandel-gennep.nl

advertentie