VMBO Beroepenfeest: Je mag alles worden, behalve ongelukkig! Deel dit artikel ‹ Terug naar bedrijven

VMBO Beroepenfeest: Je mag alles worden, behalve ongelukkig!

Geplaatst op: dinsdag 30 oktober 2018


Het VMBO-onderwijs heeft JA gezegd tegen het Beroepenfeest van On Stage: een Positief (beroeps)Podium voor VMBO leerlingen.
Land van Cuijk Maasduinen On Stage!

Land van Cuijk en Maasduinen laat zich van zijn beste kant zien bij Land van Cuijk Maasduinen On Stage! De scholen Merlet, Elzendaal en het Metameer hebben de handen ineengeslagen en zullen dit schooljaar het project Land van Cuijk Maasduinen On Stage tot uitvoer brengen. Het project wordt ondersteund door o.a. omliggende gemeenten, de Rabobank en het Inspyrium. On Stage is een ideëel project en wil ook tegenwicht bieden aan de negatieve media over het VMBO. Inmiddels werken vele partijen belangeloos mee aan de Beroepenfeesten van On Stage in meer dan 20 regio’s. Nu heeft ook het Land van Cuijk en Maasduinen zich bij deze missie aangesloten! VMBO-leerlingen van deze drie scholen ontmoeten op 16 mei 2019 op Land van Cuijk Maasduinen On Stage beroepsbeoefenaren, ondernemers en vakmensen die hen helpen keuzes te maken in beroep en opleiding door te vertellen wat hun werk inhoudt. Tijdens het schooljaar zijn er ter voorbereiding op dit evenement verschillende activiteiten voor leerlingen, docenten en bedrijfsleven.
Meer informatie, en aanmelden als beroepsbeoefenaar, sponsor of aanbod van helpende handjes kan via www.landvancuijkmaasduinenonstage.nl!