René Fransen, Ap-Art Mode Deel dit artikel ‹ Terug naar bedrijven

René Fransen, Ap-Art Mode

Geplaatst op: vrijdag 6 juli 2018


www.cuijkdoet.nl

“Alles moet kloppen, het totaalplaatje maakt immers de beleving voor de klant”


"De dingen doen tot in de kleinste details, dat was al het uitgangspunt van Ap Lamers toen hij in 1975 in de Molenstraat begon met Ap-Art. Ook nu vind ik dat nog erg belangrijk in mijn modezaak. Alles moet kloppen, het totaalplaatje maakt immers de beleving voor de klant. Tot de schone ramen en een goede bak koffie aan toe. Ondernemerschap betekent voor mij dan ook 'geen concessies doen' en 'duidelijke keuzes' maken. Dat is niet altijd makkelijk zeker als het een tijdje wat moeilijker gaat."

Samen werken aan nieuw centrum
"In het centrum van Cuijk zijn nog veel speciaalzaken te vinden, echte ondernemers met een groot hart voor hun zaak. Dat het centrum wordt vernieuwd, gaat ons kansen bieden. Een nieuwe start, een schone lei. Ik vind het belangrijk dat we daar samen in gaan optrekken. We moeten ons er van bewust zijn dat die gezamenlijke inspanning ons uiteindelijk allemaal iets gaat opleveren. Niks doen is geen optie. Ik wil vooruit kijken en verdiep me namens het centrummanagement in 'het nieuwe winkelen'."
“Ook in de Molenstraat werken we al samen omdat we ons realiseren dat een aantrekkelijke winkelstraat meer winkelplezier biedt aan onze klanten."

"De dorpse gezelligheid maar toch ook dat stadse gevoel. Dat is hoe mijn klanten uit de regio mijn zaak en ‘ons’ Cuijk omschrijven. Ik ben er trots op dat Ap-Art al ruim 40 jaar hier haar roots heeft."
advertentie