Open ochtenden bij peuterspeelzaal De Blokkendoos in Sint Hubert Deel dit artikel ‹ Terug naar bedrijven

Open ochtenden bij peuterspeelzaal De Blokkendoos in Sint Hubert

Geplaatst op: dinsdag 5 juni 2018


Op dinsdag 12 juni en donderdag 14 juni is iedereen van harte welkom om tussen 9.00 en 11.30 uur een kijkje te komen nemen bij peuterspeelzaal De Blokkendoos (Wet. Lemmenstraat 9a in Sint Hubert). Kinderen kunnen op die dagen komen spelen (en meedoen aan de kleurwedstrijd!). Voor volwassenen staat er een kopje koffie of thee klaar en zijn de medewerkers aanwezig om uitleg te geven.

Over de peuterspeelzaal
Kinderen van 2 tot 4 jaar kunnen bij De Blokkendoos op dinsdag- en donderdagochtend komen spelen en leren met leeftijdsgenootjes uit de
omgeving. Je kind leert hier - spelenderwijs - belangrijke vaardigheden die goed van pas komen op de basisschool, zoals samen spelen, delen, op je beurt wachten. Maar ook tellen, kleuren herkennen en de motoriek komt aan bod. De Blokkendoos is een kleinschalige peuterspeelzaal en er is veel tijd om de kinderen individueel te leren kennen. De locatie heeft verschillende speelhoeken op de groep, zodat spelen nóg leuker wordt.

Thema's
Bij De Blokkendoos wordt gewerkt met een VVE-programma. VVE staat voor Voor-en Vroegschoolse Educatie en is een programma dat als doel heeft om de kinderen spelenderwijs te stimuleren in hun ontwikkeling. Doordat kinderen samen met pop Puk steeds weer aan een ander thema werken, is er altijd uitdaging genoeg. Ook de locatie wordt aangepast aan het thema. Zo wordt de poppenhoek een winkeltje of een ijskraam. Soms wordt er ook een 'optreden' gegeven door de kinderen. Dan mogen hun ouders, opa's en oma's natuurlijk
komen kijken.

Meer informatie
Peuteraanbod is vaak goedkoper dan u denkt omdat u recht heeft op en tegemoetkoming vanuit de overheid. Neem voor meer informatie contact op met de peuterspeelzaal op tel. 06 31901675 of neem een kijkje op de website www.spring-kinderopvang.nl.
advertentie