‘VierdaagseFeest Cuijk: evenement waar sponsors trots op mogen zijn’ Deel dit artikel ‹ Terug naar bedrijven

‘VierdaagseFeest Cuijk: evenement waar sponsors trots op mogen zijn’

Geplaatst op: dinsdag 1 mei 2018


Als het aan het organiserende comité ligt, wordt het VierdaagseFeest Cuijk ook dit jaar (14-20 juli 2018) weer één groot feest voor jong en oud. De medewerking van sponsors is daarbij essentieel. Blij verrast zijn ze dan ook als Dick Jetten van Auto Jetten zelf aan de lijn hangt.

Voorzitter Ingrid Kloosterman: “Vlak na onze vorige feestweek belde Dick mij op met de mededeling dat hij onze samenwerking wilde intensiveren. De afspraken voor 2018 waren zo gemaakt. Nu hebben wij bij het VierdaagseFeest heel veel sponsoren waar we ieder jaar weer op kunnen rekenen, maar de mededeling dat ze méér willen geven dan voorgaande jaren krijgen we niet vaak.”
“Ik ben er trots op dat ik als Cuijkse ondernemer mijn bijdrage mag leveren aan dit op-en-top Cuijkse gebeuren. Het is bijna logisch om je betrokkenheid, op welke wijze dan ook, bij dit pracht-evenement te tonen”, legt Jetten uit.
Hij vervolgt: “Ik heb daarnaast meegekregen hoezeer het team van het VierdaagseFeest Cuijk zicht inspant om het elk jaar weer georganiseerd te krijgen. Dat vind ik een reuze schouderklop waard. Vandaar dat ik het logisch vond om het initiatief te nemen onder het motto: ‘Mag het ietsje meer zijn?’. Dat zouden meer ondernemers moeten doen… Voor ons is het natuurlijk helemaal bijzonder; er lopen namelijk maar liefst 40.000
mensen onder onze reclame door. Er worden heel wat selfies gemaakt waar onze auto’s op staan te blinken.”

“Van zo’n reactie word je toch blij?”, aldus Kloosterman, die momenteel druk in de weer is met de werving. “Dat soort telefoontjes mogen vaker komen”, lacht ze. Jetten is het daar mee eens. Hij doet dan ook een appèl aan de Cuijkse ondernemers. “Eigenlijk zou iedereen ongevraagd hier aan mee moeten doen. Wat dit kleine comité onbezoldigd voor de promotie van Cuijk doet, mogen we niet vergeten. Dat moeten we juist waarderen. Sponsor je nog niet? Meld je aan. Doe je al mee? Doe dan ietsje meer.”

Ga voor meer informatie naar https://www.vierdaagsefeestcuijk.nl
advertentie