Gijsbers en It's More op zoek naar jou! Deel dit artikel ‹ Terug naar bedrijven

Gijsbers en It's More op zoek naar jou!

Geplaatst op: dinsdag 1 mei 2018


Wij zijn op zoek naar een zelfstandige kapper/ster met enkele jaren aan ervaring voor 23-38 uur in de week, voor langere termijn. De vacature geldt zowel voor het concept Gijsbers als ons nieuwe concept It's More.
Wij hebben een professionele, maar zeker ook gezellige werksfeer in een bedrijf dat zich blijft ontwikkelen. Wij nemen regelmatig deel aan shows en fotoshoots, waaronder Amsterdam Fashion week en Vita Covershoot. Deelnemen hieraan is geheel op vrijwillige basis.
Kwaliteit in bij ons een vanzelfsprekendheid, op de hoogte zijn van de nieuwste trends en technieken ook. Door middel van diverse trainingen kunnen wij ook in de toekomst de hoge verwachtingen van onze klanten waarmaken, en halen wij het beste uit ons team.
Je kunt je in ons bedrijf dus blijven door ontwikkelen, tot de kapper/ster die je graag wil worden, zelfs tot mastercolorist.
Onze klanten kring bestaat uit zowel dames en heren en in alle leeftijd categorieën. Op onze social media kanalen kun je een goede indruk krijgen van wat ons bedrijf allemaal heeft gedaan de afgelopen jaren.
www.facebook.com/gijsbers.kapsalons

Heb jij op dit moment geen baan, of heb je behoefte aan een nieuwe uitdaging?
Denk je dat ons bedrijf goed bij je past om het beste uit jezelf te halen?
Dan nodigen wij je graag uit voor een kennismaking gesprek. Je kunt reageren via mail of telefonisch.

Linda en Patrick
Gijsbers kapsalons
Koorstraat 65
5831GH Boxmeer
Tel 0485-575995
kapsalongijsbers@home.nl

www.kapsalongijsbers.nl en www.itsmorehairstyling.nl
advertentie