Nutricia Cuijk kiest op nieuwe locatie in Haps ook voor PURA Catering Deel dit artikel ‹ Terug naar bedrijven

Nutricia Cuijk kiest op nieuwe locatie in Haps ook voor PURA Catering

Geplaatst op: vrijdag 6 april 2018


De kogel is sinds vorige week door de kerk. Ook op de nieuwe locatie in Haps zal PURA Catering de partner zijn van Nutricia Cuijk als het gaat om de invulling van de restauratieve voorziening en de banqueting services. Vorige week is de samenwerkingsovereenkomst getekend en hiermee de samenwerking bekrachtigd.

De keuze voor PURA is gemaakt omdat zij de wensen van Nutricia en moederbedrijf Danone het beste vorm kunnen geven, rekening houdend met gezonde voeding en duurzaamheid. Twee kernwaarden die bij beide bedrijven in het DNA is verweven.

Al meer dan 15 jaar is PURA Catering de catering partner van Nutricia Cuijk. Medio 2018 wordt de nieuwe locatie in Haps in gebruik genomen. Op deze nieuwe locatie gaat PURA verder waar zij goed in is: ambachtelijke en lekkere producten bereiden met een gezonde inslag.

Voor zowel PURA als Nutricia Cuijk staat vitaliteit hoog in het vaandel. Door middel van diverse concepten, zoals salade-, yoghurt- en juicebar en bijbehorende signing, proberen we medewerkers te verleiden een bewuste(re) keuze te laten maken en op deze manier waarde toe te voegen aan de bedrijfscultuur van Danone en Nutricia, waarin vitaliteit een grote rol speelt.

Het nieuwe restaurant wordt een uitnodigende omgeving, waar de medewerkers een gezonde, vitale maar vooral ook lekkere maaltijd kunnen nuttigen. Daarnaast kunnen de medewerkers hier op een informele en ontspannen manier tot rust komen om daarna weer energiek aan de slag te gaan.

PURA is samen met labels LaVie Catering en Fair Food Company onderdeel van de AdcGroep. Bij de AdcGroep werken inmiddels ruim 175 medewerkers en is daarmee een van de grootste werkgevers in Cuijk.
advertentie