Nieuw: Schoonheidssalon Purefect in Boxmeer Deel dit artikel ‹ Terug naar bedrijven

Nieuw: Schoonheidssalon Purefect in Boxmeer

Geplaatst op: donderdag 25 januari 2018


Schoonheidsspecialiste is een vak waar veel meiden van dromen. Misschien ook niet zo verwonderlijk want je ziet iedere dag nieuwe mensen. Mensen die graag bij jou in de stoel komen zitten en tevreden en vaak zelfverzekerder de deur uit gaan. Hoe leuk is dat?
Maar daadwerkelijk al je diploma's halen en een eigen salon beginnen dat lukt niet iedereen.
Eva Zeegers heeft die droom wel weten te bereiken!

'Ja, ik ben super enthousiast! Sinds 2015 ben ik gediplomeerd Schoonheidsspecialiste en ben vanaf dat moment al langzaam gaan rondkijken naar de, voor mij, ideale locatie. Die heb ik nu gevonden en mag mezelf eigenaresse van Schoonheidssalon Purefect in Boxmeer noemen.'

Eva heeft een enorme gedrevenheid en passie voor haar vak en blijft zichzelf ontwikkelen en specialiseren in haar vakgebied om de maximale huidverbetering te bereiken.

'Dat vind ik ook het mooie van dit vak; dat je nooit uitgeleerd bent. Mensen kunnen bij mij terecht voor huidproblemen en anti aging. Maar ook als ze zichzelf eens lekker willen laten verwennen met een luxe gezichtsbehandeling of mooie wimperextensions willen.'

Bij Purefect staat persoonlijke aandacht en een resultaatgerichte manier van werken centraal. Men kan vrijblijvend een afspraak plannen om te kijken wat Eva met haar expertise voor jou zou kunnen betekenen.

'Ik heb mezelf gespecialiseerd in behandelingen betreffende acne, couperose, rosacea en pigmentvlekken. Microdermabrasie en Peeling zijn mijn topbehandelingen omdat het snel hele mooie resultaten geeft.
Ik werk samen met zorgverzekeraars, waardoor veel behandelingen zoals bijvoorbeeld de acne behandelingen door vrijwel alle zorgverzekeraars worden vergoed. Of een vergoeding voor u van toepassing is, kunt u nalezen in de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering of navragen bij uw zorgverzekeraar.
Wat ik zo mooi vind van mijn vak is echt wat je kunt bereiken met de juiste methodes. Met de juiste huidverzorging, behandeling en voeding kunnen we de huid weer in balans brengen en een goede weerstand opbouwen. Een peeling bijvoorbeeld is vooral bedoeld om de huidfuncties te stimuleren en te herstellen. Zoals een verbeterde aanmaak van huidcellen en collageen waardoor de huidstructuur gladder, verfijnder, en strakker wordt. Ik hoop nog veel tevreden klanten te mogen behandelen!'

Meer weten over Purefect?
www.schoonheidssalonpurefect.nl
advertentie