Boxmeerse Sharon beste schoonheidsspecialiste van Nederland? Deel dit artikel ‹ Terug naar bedrijven

Boxmeerse Sharon beste schoonheidsspecialiste van Nederland?

Geplaatst op: donderdag 18 januari 2018


BOXMEER – Is Sharon Jacobs-Beek van Sharon’s Schoonheidssalon in Boxmeer de beste schoonheidsspecialiste van Nederland? Op maandag 15 januari heeft ze te horen gekregen dat ze één van de drie genomineerden is voor de felbegeerde Beauty Award.

Voor Sharon is het niet de eerste keer; in 2014 werd ze al verrast met een nominatie voor deze prestigieuze prijs in de schoonheidsbranche. “Naar aanleiding van het juryrapport dat ik destijds ontving, ben ik keihard gaan werken. Ik heb duidelijke doelen opgesteld, waarbij groei, ontwikkeling, kennisvergaring en onderscheidend blijven een hoofdrol spelen. Dat betekent niet alleen constant nadenken over de mogelijkheden voor de salon, maar ook gewoon heel hard werken.”

Met hulp van klanten
“Deze nominatie zie ik dan ook als een beloning voor al dat harde werken. Een bevestiging van het feit dat wij echt kwaliteit bieden en onze klanten keer op keer in de watten leggen. Het is namelijk makkelijk gezegd dat je heerlijke behandelingen op hoog niveau geeft, maar als je kans wil maken op een Beauty Award moet je dat ook echt bewijzen. Uit de eerste reacties blijkt dat de mysterie guest dat ook zo ervaren heeft. Daarnaast is een bedankwoordje aan al mijn klanten ook op zijn plaats. Zij hebben namelijk prachtige referenties geschreven over de salon. Ik heb ze allemaal gebundeld in een boek en aan de jury voorgelegd.”
Sharon hoopt dat ze de Beauty Award na een spectaculair gala op 22 april mee naar Boxmeer mag nemen. “Dat zou echt geweldig zijn! De titel Schoonheidsspecialist van het Jaar 2018 zou een mooi cadeau zijn voor mijn jubileum in mei. Dan bestaat Sharon’s Schoonheidssalon namelijk vijftien jaar. Ik zie het als de bekroning voor al het harde werk. Dat had ik niet zonder mijn team van vijf gedreven specialistes gekund. Zij zorgen er voor dat ik het beste uit mijzelf kan halen.”

Behandeling met goodiebag

Dit heuglijke nieuws wordt natuurlijk ook in Sharon’s Schoonheidssalon gevierd. “We hebben een speciale behandeling, waarbij we onze klanten ook nog eens verrassen met een goodiebag.”, besluit de enthousiaste schoonheidsspecialiste.

Meer weten over Sharon?
Kijk op www.sharonsschoonheidssalon.nl 

advertentie