Ondernemers Collectief Mill telt ruim 100 leden! Deel dit artikel ‹ Terug naar bedrijven

Ondernemers Collectief Mill telt ruim 100 leden!

Geplaatst op: woensdag 18 oktober 2017


Het Ondernemers Collectief Mill (OCMill) bestaat ondertussen 3 jaar. Dit is de opvolger van de Ondernemers Vereniging Mill. Dit was destijds een soort winkeliersvereniging. Om beter aan te sluiten bij doelen, wensen en vragen van lokale ondernemers, is de OVMill in november 2014 omgevormd naar het Ondernemers Collectief Mill. En deze omvorming blijkt een succes te zijn.

Groei
Stond het leden aantal in november 2014 op 35, ondertussen zijn het er ruim 100. Het betreft hier ondernemers uit de hele gemeente. Vorige week werd het 100e lid bijgeschreven en dat was Peter van Houtum met zijn bedrijf PVH Binnenwanden in Mill. Hij ontving als 100e lid uit handen van OCMill voorzitter René Schipperheijn een bos bloemen.

Activiteiten
Het Ondernemers Collectief Mill organiseert, initieert en stimuleert tal van activiteiten en evenementen. Het gaat hierbij om activiteiten die OCMill zelf of samen met anderen organiseert. Zo was en is OCMill betrokken bij o.a. Halloween, Culinair Mill, Ladies Night, Moonlightshopping, de Winterbeleving, Zotte Zomer Festival, Biergondisch Mill, gemeentelijke Avond-wandel-vierdaagse en de Werkplaats van Sint en Piet. Maar ook zijn er gezamenlijke promotiecampagnes zoals Koop lokaal, Ondernemersprijs gemeente Mill en Sint Hubert, in de Spotlight en Gespot. Daarnaast organiseert OCMill diverse netwerkbijeenkomsten voor ondernemers. Ook heeft OCMill frequent overleg met de verantwoordelijke wethouder en bedrijfsfunctionaris van de gemeente Mill om zo alle actuele economische- en ondernemerszaken te bespreken.

Meer
Belangstellende ondernemers die zich ook aan willen sluiten bij het Ondernemers Collectief Mill kunnen zich aanmelden bij de OCMill coördinator Corné Kremers. Zowel ondernemers met een onderneming binnen de gemeentegrenzen als ondernemers die hier wonen maar buiten de gemeente werken of een onderneming hebben zijn welkom. Aanmelden kan via tel. 0485-325634 of door te mailen naar info@ocmill.nl
advertentie