Kookliefde

Kookliefde

Cuijk

Passie Proeven Genieten

Koken is Liefde. Dat vergeten we wel eens in deze haastige wereld. Eten en drinken moeten we iedere dag. Maar hoe fijn om er iets bijzonders van te maken, zonder dat het moeilijk wordt. Haalbaar, maar culinair. Laagdrempelig, maar toch smaakvol. Voor iedereen, maar toch bijzonder. En bovenal met liefde.
Want samen koken en eten, samen met je vrienden, collega’s of directe naasten dat maakt koken en eten een waar feest. Het belangrijkste voor een gezellige avond. Dat is passie, proeven en genieten tijdens een kookworkshop of private dining.

Kookworkshops
Samen koken al vanaf 4 personen met de volledige aandacht voor jouw gezelschap. Door de kleinschalige aanpak is de setting intiem, huiselijk en knus. Dus ook als je nog geen ei kan bakken, ben je hier in goede handen. Met de aandacht van Anique kook jij de sterren van de hemel! Het leuke is… je mag het allemaal zelf opeten. Wij zorgen er voor dat de tafel fraai gedekt is. En jij? Jij hoeft alleen te zorgen voor een aangenaam gezelschap! Je kunt kiezen uit verschillende kookthema’s.
Anique neemt je mee naar Italiaanse sferen of gaat met jou aan de slag met haar 3 favorieten “Soep, Stoof en Salade”. Maar je kunt ook terecht voor een workshop feestelijke hapjes maken. Leer lekkere leuke hapjes maken, waarvan je thuis kan smullen.

Private Dining
Koken op locatie, kok aan huis, thuis-chef, privédiner, private chef. Hoe je het ook wilt noemen. Kookliefde is het adres waar het water je in de mond loopt.
Geniet op vrijdag, in alle rust, met alleen jouw gezelschap t/m 8 personen in de huiskamer van Anique of reserveer voor een intiem diner bij jou aan huis. Anique kookt op locatie voor gezelschappen t/m 12 personen.
Laat je verrassen door de gerechten van Kookliefde. Bourgondisch genieten in Brabant, maar dan in Italiaanse sferen, een vier-gangen verrassingsmenu. Het menu bevat pure smaken uit de Italiaanse keuken met een dosis Kookliefde. Het diner wordt deels geserveerd conform het shared dining concept.
Of kies voor het Kookliefdes favorieten 5 gangen menu met heerlijke gerechtjes. Dit menu gaat lekker “met de seizoenen mee’. De diners zijn inclusief aperitief, Kookliefde huiswijn en tafelwater (plat/bruisend).
Maak je avond nog completer met een passend wijnarrangement of een speciaal bierarrangement. Het enige wat jij nog hoeft te doen is je naasten optrommelen en genieten maar!

Kookliefde
Kookliefde
Veldzuring 10
5432 GP Cuijk