Hotel de Baronie

Hotel de Baronie

Boxmeer

De Baronie is een gemoedelijk hotel en restaurant waar service en klantvriendelijkheid op nummer één staat! We zijn van alle gemakken voorzien zoals een lift, gratis Wifi, fietsverhuur, gratis fietsenstalling en sauna! Ook zijn we uitstekend te bereiken via het openbaar vervoer. Op een loopafstand van 1 minuut van het treinstation bieden we zelfs een haal en breng service…
Op 1 minuut van de snelweg hebben wij voor alle gasten ruime parkeerplaatsen. Naast een uitgebreid ontbijtbuffet kunnen onze koks u ook verwennen met een heerlijke lunch of diner!
Wij bieden ook kamers met bad en/of balkon aan. Wij proberen altijd aan uw wensen te voldoen!

In de directe omgeving van ons hotel vind u fantastische wandel- en fietsroutes. Veel kleine historische centra, leuke musea en prachtige maasroutes…Steden zoals Nijmegen, Eindhoven, Venlo en het Duitse Kleve en Goch op nog geen 40km afstand!

De Baronie in Boxmeer is een meer dan uitstekende keuze voor reizigers die geïnteresseerd zijn in de Brabantse gastvrijheid, rust en natuur! Ook voor de zakelijke reizigers erg interessant, de grote bedrijven bevinden zich namelijk op loopafstand!

Hotel de Baronie
Hotel de Baronie
Spoorstraat 74
5831CM Boxmeer