Gorille

Gorille Design Meubelen

Sint Hubert

Gorille; Brabantse ambacht in hout
Houd jij van hout? Dan ben jij bij het juiste adres aangekomen. Jelle Weerts heeft een ontembare passie voor hout en maakt naast de meest originele tafels en op maat gemaakte meubels, ook prachtige unieke wereldkaarten. Zijn werk is stoer en robuust, origineel en kwalitatief uitstekend en altijd gemaakt met aandacht.

Jelle: 'Van hout kun je zoveel maken en dat is dan ook precies wat ik doe. Hout is uniek, hout leeft, hout is onvervalst en eigen. Inmiddels heb ik met mijn liefde voor hout een bedrijf weten te bouwen: Gorille!

Houten wereldkaarten
Ik heb vanaf mijn 19e veel gereisd en op veel verschillende plekken mogen werken. Na elk avontuur had ik de neiging om een wereldkaart te kopen en aan mijn muur te hangen. Echter vond ik geen enkele kaart mooi genoeg. Tot ik op een dag besloot die wereldkaart te maken die al tijden in mijn hoofd zat. Inderdaad, van hout. Wat bleek? Vele anderen delen mijn passie voor gewoonweg, ongekunsteld hout. Kijk maar eens op mijn website bij Gorille wereldkaarten.

Maatwerk Meubels
Een tafel of meubel die echt bij jou en jouw interieur past? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Want het leukste aan een originele tafel of meubelstuk maken, vind ik een stukje persoonlijkheid vangen en verwerken.

Duurzaam eiken, stoer steigerhout of unieke wagonplanken, met een metalen onderstel, rvs of hout. Alles is bespreekbaar. Of je nu precies weet wat je wil of samen met mij wil sparren over wat er bij jou past, je bent meer dan welkom!' Hier lees je meer over Gorille maatwerk meubels.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

(Bezoekadres op afspraak)
Sint Hubertse Binnenweg 24
5454 NH, Sint Hubert
T: 06 152 263 79
E: info@gorilledesign.com
W: www.gorilledesign.com

Gorille
Gorille Design Meubelen
Sint Hubertse Binnenweg 24
5454NH Sint Hubert