Gerardus Evenement Planner

Gerardus Evenement Planner

Cuijk

Na 10 jaar gevestigd te zijn in De Betuwe/Deil is Gerardus Evenement Planner verhuisd naar het mooie Land van Cuijk. Gerardus Evenement Planner is de perfecte organisatietovenaar op zakelijk en particulier gebied.

Gerardus Evenement Planner heeft in de afgelopen 10 jaar diverse kwalitatief goede en betrouwbare sterke samenwerkingspartners gevonden om te zorgen dat alles wat er georganiseerd zal worden zakelijke of particulier, een succes zal zijn. Om een idee te krijgen wat wij particulier en zakelijk kunnen betekenen leest u hieronder.

Particulier:
Een huwelijk (inclusief ambtenaar, fotograaf, ontwerp trouwkaart), babyshower, surpriseparty’s, begeleiding huwelijksaanzoeken, themafeesten, kinderfeestjes, workshops met vriendinnen/vrijgezellen op gebied van creativiteit, culinaire workshops (sushi-workshop, wijnproeverijen, wijnlezingen). Dit kan op locatie van Gerardus Evenement Planner of elders.

Zakelijk: 
Om een idee te krijgen wat  allemaal voor bedrijven gerealiseerd kan worden is o.a. het ontwerpen van beeldmateriaal (flyer, logo, banner, visitekaartjes), ontwerpen en realiseren van een website/webshop, trainingen hoe je zelf je website/webshop kan onderhouden en beveiligen, personeelsfeestjes, kleine vergaderingen met catering, faciliteren van het maken van een promotiefilmpje/fotoshoot, organiseren van exposities als u een kunstenaar bent, startsein als u een nieuw product wilt lanceren, jubilea, vergaderingen, etc.

Kleine evenementen kunnen op locatie van Gerardus Evenement Planner of elders.

Gerardus Evenement Planner
Gerardus Evenement Planner
St Annastraat 18
5431 BE Cuijk