Ebben Inspyrium

Ebben Inspyrium

Cuijk

Groen, duurzaam, uniek en inspirerend

Het Inspyrium, gelegen op het knooppunt van Gelderland, Noord-Brabant en Limburg, is een duurzame, industriële locatie in een unieke groene omgeving. De ruimtes bieden oneindig veel mogelijkheden voor bijzondere evenementen, van 10 tot en met 5.000 personen, waarbij groenbeleving en duurzaamheid voorop staan.

Direct al bij aankomst worden uw gasten ontvangen in een oase van grote, karakteristieke bomen en innovatieve gevelbegroeiing. Rondom en bovenop het Inspyrium creëren bijzondere boomsoorten met hun grillige vormen sfeer en intimiteit, en een mix van schitterende bloesem, kleurrijk blad en heerlijke geuren. Binnen accentueert de toepassing van duurzame, robuuste materialen zoals hout en cortenstaal het natuurlijke karakter.

Uniek zijn de maar liefst 1.400 m² grote daktuinen weelderig begroeid met onder meer fruitgewassen en honderden kruiden. Hier vinden uw gasten een ontspannen setting om het biologisch geteelde fruit te proeven en te genieten van het fantastische uitzicht over het bijzondere landschap van het Land van Cuijk.

Laat u inspireren en kom eens vrijblijvend kennismaken: wij leggen de groene loper graag voor u uit!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ebben Inspyrium
Ebben Inspyrium
Beerseweg 45
5431LB Cuijk