De Meerstoel

De Meerstoel

Sambeek

Hallo fietser, wandelaar, buitenmens en levensgenieter, welkom bij een uniek plekje aan de Maas, midden in het UNESCO biosfeergebied de Maasheggen! Sinds juni 2020 hebben wij ons concept aangepast en zijn wij een afhaalpunt voor onder andere goed gevulde picknicktassen, onze heerlijke stroopwafels en onze huisgemaakte waterijsjes.

Met enig regelmaat organiseren wij gezellige, interessante, leuke en lekkere activiteiten. Binnenkort komt onze prachtige zomerplanning met onder ander muzikale klanken op zondagavonden, Kruid- en Struintochten op zaterdagen en rondleidingen bij het stuw- en sluizencomplex op woensdagmiddagen online. Neem vooral ook een kijkje op onze agenda!

Ben je op zoek naar een rustige en inspirerende ruimte om met een (kleine) groep te vergaderen en heerlijk te lunchen? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres! In de voormalige sluiswachterswoning met uitzicht op de Maasheggen hebben wij ruimtes te huur. Neem zeker even contact op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

De Meerstoel
De Meerstoel
Maasstraat 12
5836BB Sambeek