Bekwast

Bekwast

Stevensbeek

Een echte eye-catcher kan een ruimte direct sfeer en karakter geven. Vooral wanneer er een verhaal achter dat pronkstuk zit, vindt Carima. Met Bekwast wekt zij met kleurrijke texturen, rustieke elegantie en metallic verftechnieken ieder item weer tot leven. Denk aan dat tweedehands kastje dat nét niet past in jouw interieur of dat dierbare familiestuk dat nu ligt te verstoffen, omdat het simpelweg niet meer van deze tijd is.

Restyle & Relove jouw meubels
Heb jij een meubel dat aan een metamorfose toe is zodat het weer kan pronken in jouw woon-, studeer-, of slaapkamer? Carima helpt jou graag. ‘Vaak vraag ik mensen om op Pinterest inspiratie op te doen. Qua kleur en gebruikte techniek. Zo komen we snel tot een eindplan en kan ik aan de slag. Twijfel je nog? Dan houden we tussentijds contact doordat ik foto’s stuur van het proces of jij komt even live langs om te kijken of het wordt wat jij voor ogen had.

Workshop Pimp it! 
Heb jij iets gevonden op Marktplaats, bij de Kringloop of heb je thuis iets staan wat je graag zelf zou willen opknappen? Het is een mooie trend die we nu zien als tegenhanger van de consumptie & wegwerp maatschappij. 

Webshop
Bekwast heeft een uniek assortiment aan gerestylde meubelen en een breed assortiment aan van deurknoppen en sleutelkwasten en andere benodigdheden. Kom dus gerust even kijken op onze website.

Bekwast
Bekwast
Korhoenderstraat 21
5844 AT Stevensbeek