Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

4 de Zomer met ZIP

Na regen komt …Popkoor ZIP!


Popkoor ZIP (Zingen Is Plezier) uit Landhorst is er weer klaar voor! Hun jaarlijkse “4-De-Zomer”- concert staat op 5 juli a.s. weer voor de deur. De leden hopen hun “umbrella’s” niet nodig te hebben, want willen jullie trakteren op een mooie en vooral droge, zonnige zomeravond. Er staan bekende nummers op het programma, maar er zal ook nu weer iets nieuws te horen zijn. Wat dat is, laten we nog even een verrassing…


We zijn zeer blij dat we dit jaar een bijzonder gastoptreden hebben van niemand minder dan Lieke Meijer. Zij is een veelgevraagde vocaliste, die haar sporen al dik verdiend heeft met haar optredens in de regio, maar ook daarbuiten. Ze is geen professional, maar staat jaarlijks meer dan 25 keer op het podium. Ze zingt solo, met of zonder orkest, en ze zingt ook in bands. Ze zingt mee als backing vocals en ze zingt als leadzangeres; kortom ze is een veelzijdige zangeres en we kijken uit naar haar optreden.


Het concert gaat plaatsvinden op vrijdagavond 5 juli a.s. om 19.30 uur achter in de tuin van dorpshuis “De Stek” Kerkstraat 11 in Landhorst. De toegang is gratis. Is het slecht weer en mocht de regen ons toch parten gaan spelen, dan verplaatsen we ons naar binnen. Hopelijk zien we jullie daar.

Datum

5  vrijdag 05 juli 2024 om 19.30 uur

Website en social links

Adres

Dorpshuis de Stek

Kerkstraat 11

5445 AD Landhorst