't Leker Live

Na het succes van 2022 zal het kerkplein in Ledeacker op 22 juni weer bruisen van energie. Met hulp van de vele sponsors en vrijwilligers zal het kerkplein weer worden omgetoverd tot een mooie festivalterrein. We laten ons in het begin van de avond meevoeren op de krakers van DJ Piet Stuufklei, die ons opnieuw een glimlach zal betoveren met zijn unieke mix van hits en klassiekers.


We kunnen ons ook verheugen op de feestband FANTIX, die het kerkplein zal laten feesten met hun aanstekelijke performance. FANTIX wordt ook wel de gezelligste coverband van Nederland genoemd. Het enthousiasme van de zanger én zangeres, samen met drie topmuzikanten, zorgt ervoor dat FANTIX Ledeacker op zijn grondvesten doet schudden.


Tot slot is het de beurt aan DJ Dre-Z, die zijn onmiskenbare stempel zal drukken op deze onvergetelijke avond. Met zijn kenmerkende stijl en charisma zal hij ervoor zorgen dat niemand stil kan blijven staan op het ritme van zijn beats.


Kaartjes kosten € 10,00 per stuk in de voorverkoop en € 12,50 aan de kassa. De avond begint om 20:00 uur en duurt tot 01:00 uur. Kijk snel op www.leker-live.nl voor de voorverkoop en alle informatie rondom het gezelligste feestje op het kerkplein van Ledeacker.

Datum

22  zaterdag 22 juni 2024 om 20.00 uur

Website en social links

www.leker-live.nl

Adres

Dorpsvereniging 't Leker

Dorpsstraat 36

5846 AA Ledeacker