Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

ComedyHuus Oelbroeck presents: Mark van de Veerdonk met PODIUMBEEST ONTSNAPT!

Landelijke top-cabaretiers bij Comedy Huus Oelbroeck  

Comedy Huus Oelbroeck opent het theaterseizoen met een nieuwe formule. Niet alleen jonge, talentvolle stand up comedians, maar ook landelijk bekende top-cabaretiers zijn te zien in dorpshuis Oelbroeck in Sint Anthonis. Van Rob Scheepers tot Marc van de Veerdonk en van Marlon Kicken tot Martijn Crins. Wat blijft is de ongedwongen sfeer in Comedy Huus Oelbroeck. “Je kunt de artiesten bijna aanraken.”


Mark van de Veerdonk – PODIUMBEEST ONTSNAPT!


Mark van de Veerdonk gaat stoppen! Na 17 cabaretprogramma’s vindt hij het mooi geweest. Tijd om iets anders te gaan doen. “Herenkapper in Boekel, astronaut, filemelder op Schiermonnikoog. Ik zie wel.”


Vraag: Wat doe je als je na bijna 40 jaar je zendmicrofoon aan de wilgen hangt? Inderdaad, dan maak je tot slot je beste programma ooit, en noemt het “Podiumbeest Ontsnapt”. En daarmee gooit het Brabantse theaterdier de deur van het theater met een onvergetelijke knal achter zich dicht.


Zijn handelsmerk blijft hetzelfde: een overdosis aan oneliners, anekdotes en prettig gestoorde meningen op een zalige hoop gegooid. En dat alles met zowaar een rooie draad! Ook in dit programma jakkert hij in tweemaal 55 minuten weer heerlijk door. Van de Veerdonk: “Ja, natuurlijk met een pauze, want die behoort wat mij betreft tot de mensenrechten!”


“Podiumbeest Ontsnapt” heeft ook weer een bizar decor naar Veerdonkiaanse traditie waar een doorsnee milieustraat zijn vingers bij aflikt.

22-12-

Na afloop rest maar één vraag: waarom zou hij in hemelsnaam stoppen?

Datum

22  vrijdag 22 december 2023 om 20.00 uur

Website en social links

www.oelbroeck.nl

Adres

ComedyHuus Oelbroeck

Breestraat 1d

5845 AX Sint Anthonis