Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Opening Landschapspark Hoogveld

Heropening landschapspark op zondag 4 juni

Op zondagmiddag 4 juni wordt Landschapspark Hoogveld in Sint Anthonis opnieuw geopend. De laatste tijd hebben er flinke veranderingen plaatsgevonden en de vrijwilligers-werkgroep wil dat graag aan iedereen laten zien.


Het landschapspark bestaat al ruim 20 jaar, maar omdat er de laatste twee jaren veel veranderd is, is er op zondagmiddag 4 juni een her-opening. Vanaf 14.00 uur is iedereen van harte welkom om een wandeling door het park (2,5 ha groot) te maken en iets te drinken op de opening.

In het landschapspark zijn twee dierenweides, een boerderijtuin, een grote hoogstamboomgaard, bloemenweides picknicktafels, rustbankjes, en speelgelegenheden. Uniek is de meanderende beek met een moerassig gedeelte.

De vrijwilligers van de Werkgroep Landschapspark zullen u met plezier alles uitleggen over de verschillende onderdelen van het park.

Er worden ook verschillende kleine activiteiten georganiseerd (waaronder een tentoonstelling van fantasie-vogelhuisjes) en enkele organisaties zullen zich presenteren.

Er is muziek van het Brinkorkest en om 15.00 uur wordt wethouder Antoinette Maas bij het theehuis in het landschapspark verwelkomd zij verricht de openingshandeling.

Voor meer informatie: 06-5373 5228

Datum

4  zondag 04 juni 2023 om 14.00 uur

Adres

Werkgroep Landschapspark Hoogveld

Dr Verbeecklaan 26

5845 CE Sint Anthonis