Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Eindejaarsexpositie van fotoclub Kiekus

De leden van regionale fotoclub Kiekus laten dit jaar weer hun beste foto's zien tijdens de expositie op maandag 26, dinsdag 27 en woensdag 28 december. Tijdens deze drie dagen is ’t Wapen van Wanroij geopend van 13.30 – 17.00 uur. De toegang is voor iedereen gratis.


Fotoclub Kiekus staat in de regio bekend als een actieve fotoclub. De 25 leden komen elke twee weken in Wanroij bij elkaar om elkaars foto's te bespreken, tips uit te wisselen en clubopdrachten uit te voeren. Elk lid van de fotoclub krijgt ruimschoots de gelegenheid een eigen stijl te ontwikkelen op het gebied van bijvoorbeeld portretten, landschappen, macro, fotobewerking, enz. De mooiste/beste foto’s van dit jaar worden geëxposeerd.

Leden van Kiekus doen ook elk jaar mee met de wedstrijd van de Nederlandse Fotobond. Dit heeft het afgelopen jaar geleid tot een heel hoge score. Deze prachtige foto's zijn te zien op de expositie van Kiekus.

Daarnaast kunnen de bezoekers een aantal audiovisuele series van de HDAV-groep Wanroij bekijken.


Gastspreker

Op dinsdagavond 27 december zal de internationaal bekende professionele Wereldnatuurfonds-fotograaf Wim van Passel een presentatie geven van zijn werk. Deze presentatie is van 19.30 – 22.00 uur en is voor iedereen toegankelijk. De toegang is € 5,-. De expositie-zaal is voorafgaand aan de lezing een uur geopend, zodat de bezoekers aan de lezing ook de Kiekus-expositie kunnen bekijken.


Foto:

Foto van Henk Kempen uit Ledeacker, te zien in Wanroij tijdens de expositie van Kiekus.

Momenten

26  maandag 26 december 2022 om 13.30 uur
27  dinsdag 27 december 2022 om 13.30 uur
28  woensdag 28 december 2022 om 13.30 uur

Website en social links

www.fotoclubkiekus.nl

Adres

fotoclub Kiekus

Kwikstraat 6

5446 AL Wanroij