Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Tuininspiratiedagen Tuincentrum van de Hulsbeek

Tuincentrum van de Hulsbeek en Carla Rovers organiseren na groot succes weer de tuininspiratiedagen! Wil jij iets aan je tuin veranderen, maar weet je niet hoe? Soms kan met een kleine ingreep een groots effect bereikt worden.


‘Samen schetsen en inspireren, dat is de insteek.’ Meld je aan!

Je kunt je opgeven via info@carlarovers.nl , geef je telefoonnummer door, dan bel ik je terug voor een afspraak.


KOSTEN

Geef aan hoe groot je tuin is en ik plan je in. De kosten zijn € 50,00 per 30 minuten. De ingeplande tijd is afhankelijk van je vraag en de grootte van je tuin.


Je neemt mee:

- Plattegrond op schaal, dit is de onderlegger waarop we gaan schetsen. Zorg dus dat deze groot genoeg is (schaal 1:100 of 1:50). Wat moet erop staan: de perceelsgrenzen, de woning met belangrijke deuren en ramen en eventueel de boom, berging e.d. die je graag wil laten staan;

- Foto’s van de tuin;

- Moodboard.


Wat neem je mee naar huis:

In de schetssessie gaan we in op de indeling van je tuin. Je neemt een schetsplattegrond mee naar huis en inspiratie om van jou tuin een droomtuin te maken. Vragen over beplanting kunnen in een vervolgopdracht worden uitgewerkt.


AANMELDEN

Zie ik je op een van de bovenstaande datums? Je kunt je opgeven via info@carlarovers.nl, geef je telefoonnummer door, dan bel ik je terug voor een afspraak.


Heb je, je aangemeld krijg je van mij een formulier toegestuurd met vragen over je wensen, hoe je de tuin wilt gaan gebruiken en welke sfeer je het liefst wilt zien, dit formulier stuur je ingevuld terug. Hierdoor kan tijdens de sessie sneller overgegaan worden naar het schetsen.


Je kunt tijdens deze dagen ook een afspraak maken voor een gratis oriëntatiegesprek bij je thuis.

Momenten

12  zaterdag 12 maart 2022 om 09.00 uur
23  zaterdag 23 april 2022 om 09.00 uur
10  zaterdag 10 september 2022 om 09.00 uur
8  zaterdag 08 oktober 2022 om 09.00 uur

Website en social links

carlarovers.nl tuincentrumwanroij.nl

Adres

Tuincentrum van de Hulsbeek

Oosteind 1

5446 PM Wanroij