‘De vele gezichten van dementie’ in Sint Anthonis

‘De vele gezichten van dementie’ in Sint Anthonis. Dinsdag 21 september is het Wereld Alzheimer Dag, met als thema ‘De vele gezichten van dementie. Op deze dag vragen we extra aandacht voor dementie. In samenwerking met Alzheimer Nederland afdeling Land van Cuijk en Gennep, de werkgroep Samen Dementievriendelijke Gemeenten (SDG), Mantelzorg Land van Cuijk en de gemeente Sint Anthonis worden er van maandag 20 tot en met woensdag 22

september diverse activiteiten rondom dementie georganiseerd.


Extra activiteiten

In het gemeentehuis wordt een expositie van foto’s en/of ander beeldmateriaal rondom het thema verzorgd. Wethouder Rob Poel opent deze expositie op maandag 20 september.

Omroep Land van Cuijk zal met een 11-delige serie aandacht besteden aan dementie. Daarnaast zijn deze dagen leden van de werkgroep dementievriendelijk en de deelnemende organisaties uit onze gemeente aanwezig in het gemeentehuis. Ze kunnen uw vragen over dementie beantwoorden. Ook als u op bent zoek naar praktische tips over dementie, advies of benieuwd hoe anderen ermee omgaan, bent u welkom in het gemeentehuis.

Momenten

20  maandag 20 september 2021 om 20.00 uur
21  dinsdag 21 september 2021 om 20.00 uur
22  woensdag 22 september 2021 om 20.00 uur

Website en social links

www.alzheimer-nederland.nl

Adres

Gemeentehuis

Breestraat 3

5845 BH Sint Anthonis

advertentie