Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Bijzonder moestuinplantenmarkt

Bijzondere moestuinplantenmarkt bij de Boergondische Tuijn in St. Anthonis


Op zondag 2, zaterdag 8 en zondag 9 mei houdt de Boergondische Tuijn tussen 11.00 en 17.00 uur een grote bijzondere Moestuinplantenmarkt. Dit jaar hebben ze weer een grote en bijzondere collectie van diverse moestuinplanten.


Zo zijn er meer dan honderdvijfenzestig verschillende tomatenrassen te vinden!

Daarnaast diverse vergeten groenten zoals aardbeienspinazie, palmkool, Brave Hendrik, boomspinazie, snijbiet, Nieuw-Zeelandse spinazie, pastinaak etc.

Oude rassen die weer helemaal trendy zijn.

Uiteraard is er ook een breed scala aan diverse kruiden, eetbare bloemen, sla- pompoen-, aubergine-courgette-, pattison-, kolen- en paprika-, en peperplanten te vinden.


Wie denkt dat je persé een moestuin nodig hebt om groenten te kunnen verbouwen heeft het mis. Potten en bakken lenen zich er uitstekend voor om prachtige groenten, kruiden en fruit in te kunnen kweken.


Tijdens deze dagen serveren wij huisgemaakte kruidentheeën, siropen, appelsap uit de Boomgaerd, taarten, soepen en quiches tegen vriendelijke prijzen . Uiteraard is er ook koffie te krijgen.


Op zaterdag 24 april vindt er een workshop plaats over het opzetten, bewerken, oogsten van producten uit de moestuin met een uitgebreide Dwars dur d’n Hof-lunch bereidt met zoveel mogelijk verse biologische producten uit eigen Moe’stuijn voor E 35,- p.p.

Voor meer informatie zie www.deboergondischetuijn.nl of 06-14330453

Momenten

2  zondag 02 mei 2021 om 11.00 uur
8  zaterdag 08 mei 2021 om 11.00 uur
9  zondag 09 mei 2021 om 11.00 uur

Adres

de boergondische Tuijn

Noordkant 17

5845 EX Sint Anthonis

advertentie