Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

PGSA Muziekfeestje

PGSA, de belangenbehartiger voor mensen met een beperking en Stichting Muziekevent hebben de handen in elkaar geslagen en hebben, met inachtneming van de coronamaatregelen, een klein

muziekfeestje georganiseerd.


Door de coronamaatregelen zijn wij allemaal veel meer aan huis gebonden en kunnen we niet genieten van een gezellig feestje of evenement. Juist mensen met een beperking maar ook al diegenen die afhankelijk zijn van hulp van een ander worden nog harder getroffen door de maatregelen. Zij kunnen of mogen niet even naar buiten om een ommetje te maken of eventjes de natuur in te gaan. Zij zijn afhankelijk van anderen, hun begeleiding, ouders, mantelzorgers of vrijwilligers als zij iets willen ondernemen.


Besturen van PGSA en van Stichting Muziekevent bedachten daarom iets waar iedereen thuis van kan genieten. Alleen of eventueel met een medebewoner of mantelzorger. Wij vonden een aantal artiesten van eigen Brabantse bodem bereid om een lied te zingen voor al diegenen die de corona-perikelen even moe zijn en gewoon weer eens willen genieten. Want wat is mooier dan genieten van muziek!

In een corona-proof omgeving hebben deze artiesten opgetreden voor alleen een cameraman en geluidstechnicus. Zonder publiek uiteraard, maar met maar één bedoeling: jullie een fijne middag te

bezorgen. Ook, Marcel Fränzel, burgemeester van de gemeente Sint Anthonis heeft hier een steentje aan bijgedragen. Al diegenen die meegewerkt hebben aan dit project: enorm bedankt!

Vind je dit een goed initiatief of heb je wellicht zelf een goed idee?


Neem contact op met ons:

Corrie Schilderink: tel. (06) 23 40 44 89 of Herman Peters (06) 37 32 16 99. De hele presentatie is vanaf zaterdag 3 april 14.00 uur te zien. De link naar de YouTube film is te vinden op de website van het PGSA.

Datum

3  zaterdag 03 april 2021 om 14.00 uur

Website en social links

pgsa.nl

Adres

PGSA

Breestraat 1-D

5845 AX Sint Anthonis