Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Boeren en tuinders pakken uit met kerst op 18 en 19 december

In aanloop naar de kerstdagen, in dit roerige jaar, zoeken we allemaal naar verbinding. We hebben behoefte aan contact met onze naasten, ook nu dat even niet kan. Om toch met een warm gevoel de kerstdagen in te gaan ‘pakken boeren en tuinders uit met kerst’. Een initiatief van Land van Cuijk Boert Bewust en ZLTO Land van Cuijk. 


‘Wij nodigen je graag uit om vrijdag 18 of zaterdag 19 december in eigen omgeving en vanuit je eigen auto, met je vrienden of gezin te genieten van een middag of avond uit op het sfeervol verlichte platteland’, zegt Hugo Bens, voorzitter Land van Cuijk Boert Bewust. Uiteraard geheel coronaproef en volgens de RIVM-richtlijnen. Op www.boerenentuinderspakkenuitmetkerst.nl , de landelijke site, kun je je eenvoudig aanmelden voor de tocht door Land van Cuijk. Kom langs bij boeren en tuinders in je eigen omgeving en geniet van het platteland in kerstsfeer. 


Platteland in kerstsfeer

In het Land van Cuijk organiseren de boeren en tuinders een verlichte boerderijenroute met een puzzeltocht. Rijdend door een prachtig verlicht platteland zoek je de verlichte letters. Die letters vormen een zin maar die is nog niet af. Maak er een leuke slagzin van en ding mee naar de mooie prijzen: een Clinic koe melken en knuffelen voor 10 personen en kinderfeestje voor 8 kinderen, beschikbaar gesteld door De Tienmorgen uit Beers en een gourmetschaal voor 4 personen, beschikbaar gesteld door de Lamperse Hei uit Wanroij. De deelname aan de tocht is gratis. 


Wil je er op een ander tijdstip tussenuit? 

De route is na 19 december op www.landvancuijkboertbewust.nl te downloaden. Deelnemers ontvangen de route per mail. 

Momenten

18  vrijdag 18 december 2020 om 15.00 uur
19  zaterdag 19 december 2020 om 15.00 uur

Website en social links

boerenentuinderspakkenuitmetkerst.nl

Adres

Land van Cuijk Boert bewust

lamperen

5446 PT Wanroij