Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Atelierbezoek Sint Anthonis

Als alternatief voor de open atelierroute en het kunstdorp, die beide vanwege de Coronacrisis zijn afgelast, heeft de Kunstkring Sint Anthonis besloten om op 5 en 6 september een “Atelierbezoek” te organiseren bij een groot aantal leden van de Kunstkring.


Er zullen op enkele locaties meerdere kunstenaars exposeren omdat zij in hun eigen atelier niet aan de RIVM normen kunnen voldoen.

Het gebruikelijke centrale punt, het gemeentehuis, zal bij dit evenement gesloten blijven. Dat betekent geen loterij en geen verkoop van plattegronden zoals men dat de laatste jaren gewend was. Iedereen wordt aangeraden om op de website van de kunstkring te kijken wie op welke locatie exposeert, dit om te voorkomen dat bezoekers voor een gesloten deur komen.


Tevens kunnen er nieuwe maatregelen van kracht zijn.

De ateliers zullen beide dagen geopend zijn van 11 tot 17 uur en de toegang is zoals gebruikelijk gratis.

Voor vele kunstenaars is dit de eerste mogelijkheid van dit jaar om hun werk aan het publiek te tonen en zij kijken er dan ook zeer belangstellend naar uit. De bezoekers worden verzocht zich aan de op dat moment geldende RIVM regels te houden en eventueel mondkapjes mee te brengen.

Momenten

5  zaterdag 05 september 2020 om 11.00 uur
6  zondag 06 september 2020 om 11.00 uur

Website en social links

www.kunstkring.com

Adres

Stichting Kunstkring Sint Anthonis

www.kunstkring.com

5843 AE Sint Anthonis

advertentie