Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Friends Events - Afterdrink!

LINE-UP

Fragment Live

Met aanstekelijk covers in een eigenwijs Fragment-jasje zet het drietal een geweldige live-act neer. In 1991 besluiten ze vol lef Ahoy af te huren die uitverkocht raakt. Dat gebeurt ook in 1996 en inmiddels verkocht de band Fragment meer dan 16.000 t-shirts. In 2002/2003 was Fragment de Radio 3FM Huisband en daarnaast stonden ze een aantal keren in de Nederlandse hitlijsten. Volgens Giel Beelen doe je de band met het stickertje β€˜coverband’ ernstig te kort; Ik vind het een belediging als je het een coverband noemt. Fragment geeft er gewoon een eigen dimensie aan. En het is altijd een feestje. Met de unieke humor en uitstraling staan zij op het podium bij Friends!


Partido

Hij is geboren met een zesde zintuig voor gezelligheid en gezegend met de bijzondere gave om perfect aan te voelen wat het publiek wil horen. Zaterdag bij Friends weer te bewonderen op het podium!


πŸ“† zaterdag 1 augustus

⏰ 22:00 - 03:00 uur

πŸ“ Friends Events, Brink 5 Sint Anthonis


βœ… www.friends-tickets.nl

πŸ‘‰πŸΌ Tickets: €5,00 ex fee


πŸ“² op de dag van het evenement zijn er alleen nog maar Last Minute tickets te bestellen. Er zal GEEN fysieke entree kassa zijn. Tickets online bestellen gaat eenvoudig via onze webshop met je telefoon of computer.


β›” Friends doet er alles aan om verspreiding van het COVID-19 virus te voorkomen. Uiteraard zijn er voldoende mogelijkheden om je handen te wassen en te desinfecteren. Wij brengen je de drankjes en zorgen voor een avond vol gezelligheid!


Blijf onze sociale media kanalen in de gaten houden voor de instructies, iedereen die een ticket koopt gaat akkoord met de voorwaardes.


Friends zal in een aangepaste vorm activiteiten organiseren. Volg alle instructies van onze medewerkers op.

Datum

1  zaterdag 01 augustus 2020 om 22.00 uur

Website en social links

Adres

Friends Events

Brink 5

5845 BH Sint Anthonis

advertentie