Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Najaarsconcert popkoor ZIP

Najaarsconcert van popkoor ZIP uit Landhorst. Naast eigen concert zijn er 7 artiesten uit de regio die plaatsnemen op de STIP.


In november pakt popkoor ZIP uit Landhorst weer uit met het najaarsconcert. Dorpshuis de Stek wordt omgetoverd in een concertzaal. Op 1 en 3 november kan het publiek genieten van het repertoire van dit popkoor, van Queen tot Abba of Normaal, voor elk wat wils. Elke week wordt er gerepeteerd onder de enthousiaste leiding van dirigente Victorine Egelmeers.


Het koor bestaat uit bijna 50 leden uit de wijde omgeving, van o.a. Haps, Langenboom, St Anthonis, Wanroij, Vortum, Oploo, en Boxmeer. En we gaan door met “Op de STIP bij ZIP”. Zeven artiesten zullen hun muzikale kwaliteiten laten horen en plaatsnemen op de STIP.

Landhorst blijft de thuishaven van het koor en naast de veelvuldige optredens buiten het dorp, zijn de opvoeringen in Landhorst de paradepaardjes. Dit jaar is er gekozen voor twee shows. Te weten op vrijdagavond 1 november (19.30 uur) en zondagmiddag 3 november ( 13.30 uur). Het najaarsconcert werd zo druk bezocht dat niet iedereen een zitplaats of staanplaats had. Dit gaat ZIP veranderen. Dit Jaar gaan we entreekaartjes verkopen. Voor 2,50 Euro heeft u én een zitplaats én een consumptie. De voorverkoop is op zondag 13 oktober van 11.00 uur tot 12.00 uur in dorpshuis de Stek. Vanaf maandag 14 oktober kunt u kaartjes bestellen per mail op popkoorzip@gmail.com . Geef duidelijk aan welke datum en hoeveel kaartjes je wilt. Graag heten wij u welkom bij één van de 2 concerten.

Momenten

1  vrijdag 01 november 2019 om 19.30 uur
3  zondag 03 november 2019 om 13.30 uur

Website en social links

Adres

Popkoor ZIP

Kerkstraat 6

5445 AD Landhorst

advertentie