Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Kunstdorp Sint Anthonis

Zondag 1 september a.s. is op de Brink in Sint Anthonis van 11.00 tot 17.00 uur weer het jaarlijkse kunstdorp met tientallen kunstenaars en hun kunstwerken in de tenten op het plein. In het gemeentehuis aan de Brink is de ontvangstruimte met nadere informatie over de deelnemende kunstenaars en tevens de kunstwerken van de leden van de Kunstkring Sint Anthonis te zien. Hier kunt u ook een formulier krijgen om, nieuw dit jaar, een stem uit te brengen voor de kunstwerken en kunstenaar waar u als toeschouwer de meeste waardering voor hebt. U vult de naam van de desbetreffende kunstenaar in en degene met de meeste stemmen zal tegen het in de van de middag de publieksprijs ontvangen.                                                                        


Het thema van de leden van de Kunstkring Sint Anthonis is dit jaar muziek en rond dit onderwerp hebben deze leden een kunstwerk gemaakt dat tevens op de Brink zal worden tentoongesteld. Bovendien heeft de harmonie Sint Caecilia ter gelegenheid van haar 100-jarig bestaan aangeboden om met diverse ensembles het kunstdorp op de Brink met muzikale klanken te verrassen.                                                                                                                                                                                                             

De tientallen deelnemende kunstenaars vertegenwoordigen een uitgebreid scala aan allerlei kunsttechnieken van etsen en andere grafische technieken, schilderen, beeldhouwen, metaalbewerking, textiele werkvormen, houtbewerking, juwelenontwerp en vele andere en gemengde technieken.

Zoals gebruikelijk bevat Kunstdorp Sint Anthonis weer een goed niveau van kunstwerken waar u als toeschouwer op aangename wijze kunt genieten van de getoonde kunstwerken.  Bij de omringende cafés en restaurants kunt u tussentijds ook nog eens het genot hebben van een heerlijke consumptie of klein menu om met partner of vrienden de getoonde kunstwerken nog eens te bespreken. Kortom: een artistieke dag met vele uitdagingen om uw creatieve belangstelling intens te vervullen.


Datum

1  zondag 01 september 2019 om 11.00 uur

Website en social links

www.kunstkring.com

Adres

Kunstdorp

De Brink

5845 AV Sint Anthonis

advertentie