Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Cabaretier Marlon Kicken - In de lift

De meest goedlachse cabaretier uit Brabant komt weer naar uw theater! Hij begon als tonprater, werd stand-up comedian en speelt nu de theaterzalen plat als cabaretier. Marlon Kicken zit letterlijk in de lift! Dit is natuurlijk de makkelijkste en snelste manier om boven te komen, maar is het soms niet slimmer om de trap te nemen? In zijn derde theatervoorstelling ‘In de lift’ neemt Marlon je mee van het verleden, naar het heden en de toekomst. Wie kwam hij tegen? En wat staat hem nog te wachten?

Met een humoristische blik becommentarieert Marlon Kicken de wereld om zich heen. Deze meester-verteller zorgt ervoor dat iedereen zich bijzonder voelt en als hij over zijn avonturen praat, is het net alsof je er zelf bij bent geweest! 


Cabaretier Marlon Kicken komt zaterdagavond 31 augustus 2019 optreden in Openluchttheater de Speultuin met zijn theatershow "In de lift".

Marlon Kicken is van oorsprong een tonprater die tijdens de Keienbijters kletsavond in Helmond jaarlijks bij de top 3 eindigde. Deze successen hebben er toe geleid dat hij nu een eigen avondvullend cabaretprogramma op de planken brengt.


Aanvang voorstelling 20.30 uur. Entree € 15.00

Datum

31  zaterdag 31 augustus 2019 om 20.30 uur

Website en social links

www.graancirkeloploo.com

Adres

Openluchttheater De Speultuin

Blauwstraat

5841 AC Oploo

advertentie