Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Cabaretier Max van den Burg"Paasbest"

Cabaretier Max van den Burg is een rijzende ster in de wereld van de komieken. Steeds meer jonge talenten drukken de neus tegen het venster, zoals bijvoorbeeld Pieter Derks en Ronald Goedemondt. Ook Max hoort in dit rijtje thuis.

De Volkskrant kopte: “Een belofte is opgestaan” en de Theaterkrant sprak over een “Feest van herkenning in een verrassende comedystijl” n zijn jubileumshow “Paasbest” confronteert hij zijn publiek ook weer met de hedendaagse realiteit waarin iedereen zich vaak mooier voordoet dan ie in werkelijkheid is. Van Brabantse familiefeesten tot Nederlandse Rappers en van dronken kakmeisjes tot een bezoek aan de biologische markt; Max heeft weinig nodig om een zeer herkenbare wereld op te roepen. Max is dynamisch, fantasievol, muzikaal en altijd hilarisch!


U kunt Max kennen als “Ronnie” uit de film ‘New Kids Nitro’ en anders wel van een kinderfilm of een Tv-commercial (Batavus, Cup-a-soup, KFC).

Op zaterdag 6 juli is deze ‘rising star’ in Oploo te bewonderen in Openluchttheater de Speultuin. De show begint om 20.30 uur en kaarten a €12,50 zijn vanaf heden te koop bij Spar Jaegers en via internet. Zorg dat u dit niet mist!

Ontmoet, luister en beleef het in De Speultuin!

Datum

6  zaterdag 06 juli 2019 om 20.30 uur

Website en social links

graancirkeloploo.com

Adres

Openluchttheater "De Speultuin"

Blauwstraat 7

5841 CA Oploo

advertentie