Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Willie Heath Neal

Zondagmiddag speelt de uit Atlanta (georgia) afkomstige Willie Heath Neal met zijn band in Café Buitenlust te Landhorst.

In het tijdperk waarin de 'outlaws' - Willie Nelson , Billy Joe Shaver en Waylon Jennings de radio regeerden , werd een andere kleine outlaw geboren op de achterbank van een politieauto ergens in Gwinnett County Georgia in de United States.


Het koste hem vele jaren over vele wegen , waaronder verblijven in de marine en een tour met een punkband maar uiteindelijk keerde Willie Heath Neal terug naar zijn roots.

Toen was 'outlaw' meer dan een marketingstruc, het was een manier van leven vermengd met de muziek . Neal herinnerd zich die tijd nog, en hij speelt zijn honkey tonk mat hetzelfde gevoel.


Willie is al heel lang populair bij zijn collega's , zoals gelijkgestemde tourpartners uit het verleden als Wayne Hancock , Rev. Horton Heat en J.D. Wilkes van The Legendary Shack Shakers en Hank Williams III .

Nu komt hij naar Europa met zijn band en zangeres Kira Annalise , dus kom zondagmiddag genieten van een portie echte honkey tonk country in Landhorst . Gratis entree

Datum

10  zondag 10 maart 2019 om 17.00 uur

Website en social links

www.partycentrumbuitenlust.nl

Adres

Café Buitenlust

Pionierstraat 1

5445 AC Landhorst

advertentie