Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Graancirkelloop Oploo

Hardloopkalender verrijkt met Graancirkelloop


Na twee edities in een bescheiden opzet, is er in Oploo een nieuwe organisatie in het leven geroepen om de Graancirkelloop tot een groot regionaal hardloopevenement te laten uitgroeien. De wedstrijd staat dit jaar op zaterdag 29 september op de hardloopkalender.


De Graancirkelloop voert de deelnemers over de fraaie en gevarieerde route van het Graancirkelpad, door het buitengebied van Oploo, langs de wind- en watermolen en door het Avonturenpark.


Start en finish bevinden zich ter hoogte van de kerk.


Loopafstanden

De loop bestaat uit een wedstrijd van 10 km (2 ronden), 5 km (1 ronde), jeugdwedstrijd (1 km) en een Bambinoloop voor de allerkleinsten (250 m). De organisatie mikt in september op deelnemers van de regionale runcompetitie, evenals op gelegenheidslopers en loopgroepen. De wedstrijden vinden plaats tussen 13.00 en 18.00 uur. Er is ruim voldoende parkeerruimte en kleedgelegenheid.


Organisatie

Nadat de stichting Tri-Events zich onlangs uit de organisatie terugtrok, heeft de Stichting Graancirkel het evenement naar zich toegetrokken. De uitvoering blijft in handen van de bekende initiatiefgroep, die bestaat uit Axel van Sleeuwen, Piet van den Oever, Aukje Weerts, Tiny Hendriks en Henny Lenkens.


Aanmelden voor de Graancirkelloop kan via www.uitslagen.nl. Het inschrijfformulier is te vinden bij Graancirkelloop op de datum 29 september.

Datum

29  zaterdag 29 september 2018 om 13.00 uur

Website en social links

www.graancirkeloploo.nl

Adres

Graancirkelloop Oploo

Grotestraat 10A

5841 AB Oploo