Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Atelier Route

De Open atelier route van de Kunstkring St. Anthonis.


Gemeente Sint Anthonis staat weer twee zondagen in het teken van kunst! Kom genieten op 15 en 22 april tijdens de jaarlijkse Open Atelier- en Galerieroute!


’De kunstenaar is het medium tussen zijn verbeeldingskracht en de rest van de wereld’ (Federico Fellini). Zo staat een kunstenaar nooit stil en is volop in ontwikkeling, waardoor u altijd nieuw werk zult ontdekken tijdens de Open Atelier- en Galerieroute van Sint Anthonis. Ook dit jaar hebben vele deelnemende kunstkringleden een gastexposant uitgenodigd, wat voor een interessante dynamiek zorgt. Namens de deelnemers heten wij u van harte welkom en wensen u een inspirerende Open Atelier- en Galerieroute.

Werkwijze In de hal van het gemeentehuis in Sint Anthonis staat of hangt van alle deelnemers een kunstwerk. De Kunstkring raadt bezoekers aan om hier te starten en een route uit te stippelen aan de hand van een plattegrond (te koop voor 2,50 euro). U kunt in het gemeentehuis ook loten kopen (1 euro per stuk) en mogelijk een origineel kunstwerk winnen. Koopt u 5 loten dan is de plattegrond gratis. De trekking van de loterij is op zondag 22 april om 17.00 uur. Kunt u niet aanwezig zijn dan krijgt u bericht.

De openingstijden van het gemeentehuis, de ateliers en de galeries zijn deze twee dagen van 11.00 uur tot 17.00 uur. Meer informatie over deze Open Atelier- en Galerieroute kunt u vinden op de website.


Graag tot ziens! Stichting Kunstkring gemeente Sint Anthonis.

Deelnemers Start van de route met overzichtsexpositie deelnemers Gemeentehuis Sint Anthonis • Atelier de Nullen Ledeacker Exposant: Guus Verzellenberg - grafiek/drukken • Xavier Albers- schilderijen Westerbeek • Juul Baltussen-metaalsculpturen Westerbeek Gastexposant: Edith Tergau - keramiek • Fleur Baltussen- balpentekeningen Westerbeek • Theo Beckers- beelden Westerbeek Gastexposant: Hans Könemann - portretten • Marieke Derks- schilderijen Oploo

• José Keurentjes- schilderijen Wanroij Gastexposant: Harm van der Zeeuw - keramiek • Ria Klomp- schilderijen Wanroij Gastexposant: John Stultjens - beelden • Lunchroom Markant 




Datum

22  zondag 22 april 2018 om 11.00 uur

Website en social links

www.kunstkring.com

Adres

Atelier Route

Brink

5845 BE Sint Anthonis