Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Atelier Route

Open Atelier- en galerieroute Sint Anthonis op zondag 15 april en zondag 22 april. Dit is jaarlijks terugkerend evenement waarbij kunstzinnige talenten in onze gemeente een podium krijgen om hun werk op een laagdrempelige manier te tonen. Het is goed te zien dat het niet ontbreekt aan creativiteit in de gemeente Sint Anthonis want de vele kunstenaars met hun gastexposanten slagen er ieder jaar weer in om nieuw werk te tonen. Sommige exposanten hebben een gezamenlijk buitenwerk en ook bij deze kunstuitingen hoort een verhaal, een beleving of een ervaring. Het gemeentehuis staat voor u open. De start is in de hal van het gemeentehuis aan de Brink in Sint Anthonis. Daar is een overzichtstentoonstelling van alle deelnemende kunstenaars. Aan de hand van deze expositie kunt u, middels een plattegrond, bepalen van welke kunstenaar je meer wilt zien. Er zijn richtingsborden en spandoeken die u helpen de kunstenaars te vinden.


Maak kans op een kunstwerk!

U maakt kans om een kunstwerk te winnen want alle kunstenaars hebben een werk ter beschikking gesteld. Het aangekocht lotnummer (€ 1,-) stopt u in de glazen pot van uw favoriete kunstenaar of van het werk dat u aanspreekt. De trekking is op 22 april om 17.00 uur in de hal van het gemeentehuis en de gelukkige winnaar kan het kunstwerk gelijk mee naar huis nemen. Andere winnaars krijgen nog dezelfde avond telefonisch bericht. 

De ateliers en het gemeentehuis zijn op beide zondagen open vanaf 11.00 uur tot 17.00 uur. Welkom in de kunstgemeente Sint Anthonis. 

Datum

15  zondag 15 april 2018 om 11.00 uur

Website en social links

www.kunstkring.com

Adres

Kunstkring

De Brink

5845 AV Sint Anthonis

advertentie