Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Foto expositie

Expositie 1e lustrum Fotogroep Raak met Pasen in Ledeacker


De fotografen Herman Peters, Theo Bögels, Henk Kempen, Marga Nuijs en Rens Hubers vormen samen Fotogroep Raak. Regelmatig trekken zij er samen op uit en delen ‘aan de keukentafel’ hun foto's en creatieve ideeën. 


Tijdens de komende Paasdagen zal Fotogroep Raak zich, voor het 5e jaar op rij, presenteren met een expositie, die dit jaar plaats zal vinden in ’t Dorpshuus in Ledeacker.


Alle fotografen tonen tijdens deze 1e lustrum-tentoonstelling hun beste recente werk:

Henk Kempen (Ledeacker) heeft op indrukwekkende wijze het zeer eenvoudige alledaagse leven van zijn verstandelijk beperkte broer weten te documenteren.

Rens Hubers (Mill) is op reis geweest naar IJsland en fotografeerde daar het unieke en dramatische landschap, zowel in kleur als in zwart-wit.

Herman Peters (Wanroij) toont een serie sfeervolle beelden van een oorlogsbegraafplaats en verrast met experimenteel werk met bijzondere bloemen in het landschap. 

Theo Bögels (Sint Agatha) laat een serie zien met als titel ‘alleen’ en neemt daarnaast de kijker mee in zijn gewone en toch aparte straatontmoetingen.

Marga Nuijs (Wanroij) verrast met een kleine serie met als titel ‘wit’ en toont daarnaast een fraaie portretserie van vijftigers. 


De fotografen van Fotogroep Raak delen hun passie voor fotografie en weten elkaar kritisch te stimuleren. 

De bezoekers van de exposite kunnen genieten van een fraaie verzameling fotografische beelden die de vertaalslag vormt van de manier van kijken van deze creatieve fotografen.

Alle foto’s voor deze expositie worden door Herman Peters vakkundig afgedrukt.


Kenmerkend voor de exposities van Fotogroep Raak is de gezellige sfeer. Op je gemak de foto’s bekijken en onder het genot van een kopje koffie de fotografen ontmoeten.


Fotogroep Raak heet u van harte welkom! De toegang is gratis en de koffie is bruin. Voor meer informatie kan men bellen met Henk Kempen tel. 0485-383146 of mailen naar fotogroepraak@gmail.com Momenten

31  zaterdag 31 maart 2018 om 13.30 uur
1  zondag 01 april 2018 om 13.30 uur
2  maandag 02 april 2018 om 13.30 uur

Adres

Fotogroep Raak

Stippent 2a

5846 AC Ledeacker

advertentie