Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Toekomst agrarische sector

Sint Anthonis Nu organiseert op dinsdag 20 februari as. een lezing over de toekomst van de agrarische sector in Brabant.


Dick Veerman, hoofdredacteur van Foodlog, zal deze lezing verzorgen. De agrarische sector is volop in de actualiteit. Hoe verhouden zich de ontwikkelingen van de agrarische sector met de toekomst? Sint Anthonis Nu gaat samen met u en Dick Veerman op zoek naar de feiten en het antwoord op deze vraag.

Foodlog is een onafhankelijk  interactief nieuwsplatform over voedsel, gezondheid eten en drinken. Foodlog wordt gemaakt door een team van 15 mensen.  De site wordt bezocht door onder meer, boeren, voedingsmiddelenmakers, kritische consumenten, artsen, beleidsmakers, journalisten en wetenschappers.

Foodlogs doel is het scheiden van feiten en meningen om daarna te kijken wat mensen willen als ze op de hoogte zijn van dezelfde feiten en elkaars meningen daarover.

Dick Veerman is de hoofdredacteur van Foodlog en vertelt over de toekomst van voeding en voedsel in de 21e eeuw, de rol van Nederland daarin en die van onze regio. Hij zal het gat tussen beleid en zich ontwikkelende trends schetsen en laten zien wat de rol van lokale en provinciale politiek kan zijn om het geen afgrond te laten worden waarin boer en burger elkaar storten.


Deze lezing vindt plaats op dinsdag 20 februari 2018 in Het Wapen te Wanroij, aanvang 20.00 uur. Tijdens deze lezing zal ruimte zijn voor vragen en discussie. Mensen uit de agrarische sector en de mensen die zich daarmee verbonden voelen zijn van harte welkom.

Datum

20  dinsdag 20 februari 2018 om 20.00 uur

Website en social links

www.sintanthonis.nu

Adres

Kwikstraat 6

5446 AL Wanroij

advertentie