Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Het Groot Dictee van Sint Anthonis

Donderdag 7 november 2019 organiseert de Bibliotheek Sint Anthonis voor de 18e keer het Groot Dictee. Een dictee met deze keer wel een heel speciaal onderwerp: ‘100 jaar Muziekvereniging Sint Cecilia’. Deelnemers en toehoorders zijn welkom vanaf 19.30 uur, waar zij onthaald worden op muzikale hoogstandjes door het slagwerk-ensemble van de Muziekvereniging. Om 20.00 uur worden de pennen gelikt en begint het schrijfwerk!

 

Schrijver van het dictee Piet Vloet heeft na intensieve gesprekken met Willeke Cornelissen, bestuurslid van de vereniging, een dictee geschreven waarin het reilen en zeilen van 100 jaar Sint Cecilia duidelijk over het voetlicht wordt gebracht. Het Groot Dictee wordt gehouden in de grote zaal van MFA Oelbroeck. Tijdens de pauze treedt het Brinkorkest, ook een onderdeel van de jubilerende vereniging, op.

 

De winnaar of winnares wacht zoals elk jaar: de IBIS. Dit jaar vervaardigd door leerlingen van de creatieve sectie van Metameer.

 

Deelname is alleen mogelijk voor inwoners uit de gemeente Sint Anthonis en voor diegenen die in het verleden deelgenomen hebben maar inmiddels zijn verhuisd.

Er kan deelgenomen worden als individu of als team ( bestaande uit drie personen). Kosten zijn € 4,00 p.p. en €10,00 per team.

 

Opgave aan de balie van de Bibliotheek Sint Anthonis, Remmersberg 29 of via mail: bibliotheeksintanthonis@biblioplus.nl

Datum

7  donderdag 07 november 2019 om 19.30 uur

Adres

MFA Oelbroeck

Breestraat 1-D

5845 AX Sint Anthonis

advertentie